inredning

OVANLIG BLOCKLJUSHÅLLARE MED KARAKTÄR

För snart ett år sedan fick jag en ovanlig blockljushållare i födelsedagspresent. Den har verkligen karaktär och attityd och är helt i min smak. Och att den är handgjord i Sverige bättrar på ännu mera.

ovanlig blockljushållare
Ovanlig blockljushållare av drivved och stål

Det är Hanna och Robert Hjort på HR Design i Sundsvall som gör de här snygga blockljushållarna av drivved och stål.

ovanlig blockljushållare

De gör en hel del annat också, mest för ljus, som är galet coolt.

ovanlig blockljushållare

Jag har även ljushållare för flaska och ett par spikljushållare, som är grunden för deras verksamhet. Kika gärna in här ifall ni har lust. Så mycket coola saker! Ingen betald reklam utan jag vill bara tipsa. Perfekt julklappsinspiration!

Ljusstaken får samsas på en spegel med en packe glasunderlägg, en Elefantöra i plåtkruka och en riktigt gammal morakniv. Allt på det gamla plankbordet. Här kan du läsa om bordet och dess släkthistoria ifall du är nyfiken.

Onsdag, mitt i veckan. Idag är jag på jobbkontoret. Det var en dryg vecka sen jag var där. Jag har jobbat från hemmakontoret med månadsbokslut. Skönt att få jobba i lugn och ro och slippa ett stimmigt kontorslandskap när man jobbar med saker som00 kräver fokus och koncentration.

Med raska steg tar vi oss mot helgen och med sikte på trevligheter.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.