inredning

VECKANS BÄSTA DAG ÄR HÄR – FREDAG

Veckans bästa dag är här! Många med mig tycker ju att fredagen är bäst. Jag trivs jättebra på jobbet så det är inte det att jag inte vill jobba. Det är mera känslan av att ha hela helgen framför mig. Ibland en helg med aktiviteter bokade. Ibland en helg som är helt blank.

Veckans bästa dag

Passar på att dela med mig av en bild från en vinkel i vardagsrummet som jag inte fotar så ofta. Och passar på innan det drar igång med julpyntet här hemma 🙂

Ikväll kommer såklart den där brasan att tändas. Och vi kommer såklart att bada. Och vi kommer såklart att äta middag. Som vanligt. 🙂 Nu ska jag jobba klart för dagen och sen fortsätta ta mig an veckans bästa dag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.