inredning livet

250 CM JULGRAN ÄR KLÄDD MED LJUS OCH JULKULOR

250 cm julgran är klädd. Granska traditionsenligt med ljusslinga och julkulor. Inbillar mig att det är något i stil med hur de flesta har. I alla fall vilken typ av saker man hänger i granen. När det gäller färg, form och enhetlighet varierar ju i det oändliga.

250 cm julgran

Vi har ju typ 5 meter högt i tak på sina håll, så vi vill gärna ha en lite högre gran än den vanliga höjden. Inte så lätt att hitta. I år hittade vi en kungsgran som var gissningsvis 280 cm. Den fick kapas lite längst ner eftersom grenarna annars skulle komma så högt upp. Och den fick kapas högst upp eftersom det var för långt spröt.

Sen mätte jag för att det är bra att veta hör hög gran vi tycker är lagom. Kom fram till att vi i år fick en 250 cm julgran. Det kändes lagom där den står.

250 cm julgran

Sen får alltid Andreas den ”roliga” uppgiften att sätta i de två ljusslingorna. Ingen idé att vi gör det tillsammans för vi har alltid olika åsikter om hur det ska göras. När ljusen är uppe så får jag den stora äran att eventuellt flytta på några ljus om jag vill.

250 cm julgran

Det brukar möjligen vara nått enstaka ljus som jag vill flytta, men annars gör han det bra. Sen är det bara att gå loss med alla dessa kulor vi köpt. De flesta har vi köpt tillsammans. Den här coola sammatskulan köpte vi i Tyskland, till exempel.

Den här kulan är en av få som jag hade sen tidigare. Den är så vacker!

Den här kulan tillhör årets skörd. Den köpte jag för ett par veckor sedan då vi var i Arboga på vår första husbilstur. Butiken skulle lägga ner så det var 50% på allt.

Även den här kulan är från Tyskland. Vacker med sitt otroliga glitter.

Jahapp, då var det sista arbetsdagen innan 10 dagars ledighet. Typ. Jag ska jobba lite (hoppas jag) den 29:e också. Den snön vi hade i ett par veckor hann smälta bort under helgen och veckan, men igår kom det mera och det ska visst fortsätta hela dagen. Det blir nog till att skotta ett par gånger idag. Men det gör jag så gärna bara jag får en vit jul.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.