livet

FORTSÄTTER DRICKA GLÖGG ÄVEN EFTER JUL

Jag älskar glögg. Tycker så mycket om det att jag börjar i oktober och fortsätter dricka glögg långt efter att julen passerat. Ibland blir det med alkohol och ibland utan alkohol.

Så himla mysigt att sitta ute och dricka lite glögg. När man varit ute en stund så är det lite extra mysigt att ta en glögg. Men bara för att jag tycker det är jättegott så dricker jag det ju såklart inte var och varannan dag. Bara för att jag tycker mycket om kaffe så dricker jag ju inte 18 koppar om dagen. Glögg med alkohol blir det bara på helgen. Oftast i badet vintertid. Eftersom det är så sött så blir det heller inga mängder. Dufvenkroks alkoholfria hjortronglögg är supergod, förresten. Jag upplever inte den som så söt.

Jag tar gärna ut dynorna till utestolarna och lägger fällarna uppepå för extra myskänsla på vintern.

fortsätter dricka glögg

Just de här bilderna togs i julas. Så ja, det står god jul på muggarna. Nu väljer jag andra muggar 🙂

fortsätter dricka glögg

Någon ville inte att glöggen skulle kallna mera 🙂

Fredag och sista arbetsdagen. Förutom att vi kör vår vanliga repetoar med bad brasa och mat ikväll efter jobbet, så kommer vi att förbereda husbilen. På lördag morgon åker vi till Strängnäs. Vi hade egentligen tänkt åka om två veckor, men eftersom det är mildare väder i helgen så föreslog Andreas att vi skulle dra redan i helgen. Tja, varför inte. Den står ju bara där och väntar och vi hade inget annat planerat.

Kanske blir det att vi fortsätter dricka glögg i husbilen på lördag 😉

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  12 januari, 2024 at 06:26

  Håller med om att glögg är gott! Vi har också druckit det vid helt andra tillfällen än jul ibland, men har insett att det ibland är svårt att hitta det i affärerna då … Förr, när vi hade mikro, var glögg det enda vi gjorde i mikron. Nu har vi ingen mikro dock … 😉

  • Reply
   Lena
   13 januari, 2024 at 07:49

   Hehe, aj då. Ingen mikro. Så då kan ni inte dricka glögg nåt mera 😉 Men visst är det gott!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.