hälsa & friluftsliv

FULL RULLE TROTS EN LEDIG DAG

Det blev full rulle trots en ledig dag idag. Men det är ju helt mitt eget fel. Jag är expert på att vilja hinna med så mycket som möjligt när jag är ledig. Jag måste verkligen anstränga mig för att chilla.

full rulle trots en ledig dag

Egentligen har jag tagit det väldigt lugnt, men gjort saker hela dagen. Började med att förbereda en hel del för kvällens middag, så kvällen blir lite lugnare. Sen tog jag såklart ett gympass. Det vill jag verkligen unna mig en ledig dag. Och det är ju faktiskt väldigt avkopplande också.

full rulle trots en ledig dag

Åkte sen ut till Campingvaruhust för att fixa lite till husbilen. Efter dusch och lunch så har jag fortsatt med matförberedeler och burit ut mat, kläder och saker till en helg i husbilen. Jag ville göra så mycket som möjligt så Andras bara behövde fixa med att fylla vatten och lite sånt, när han kom hem från jobbet. Ja, så det blev full rulle trots en ledig dag. Men i helgen blir det total avkoppling!

Vi åker till Torshälla, Södermanland, om en liten stund. Det ska bli skönt och mysigt att komma iväg igen.

Önskar er en fin helg!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lena
  27 januari, 2024 at 06:14

  Härligt att hinna med mycket även om man är ledig. Har du mössa på gymet?

  • Reply
   Lena
   28 januari, 2024 at 09:34

   Ja, det är ju faktiskt rätt skönt! Nja, inte mössa direkt. Det är en buff (som är som en strut liksom) för att hålla hår och svett på plats. Den är i merinoull så den andas bra och släpper ut värme. Väldigt skönt 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.