livet

HÄRLIG DAG, TREVLIG KVÄLL OCH HÄRLIG AVSLUTNING

Det blev en härlig dag igår. Fortsatte med en trevlig kväll med födelsedagsfirande på restaurang och toppade med en härlig avslutning.

härlig dag

Vi tog det rätt lugnt på dagen. Jag började plocka ihop julen medan Andreas fixade med annat. Det var strålande sol ute. Framåt mitt på dagen hade temperaturen stigit från -20 till -14. Jag tog på mig ordentligt och passade på att ta en skön promenad. Eller skön och skön, svettig promenad är mera rätt uttryck. I huvudet är -14 mera kallt än det verkligen är, tycker jag. Jag pälsade på mig alldeles för mycket så jag kom hem alldeles svettig.

På kvällen firade vi mellansonen som fyllt år. Vi sågs på en av Enköpings tidigare bättre restauranger. Men flera av oss var besvikna. Andreas var nöjd och jag tyckte maten var okej, men inte mera. En fick kall mat och en fick överstekt kött. Vi fick be om bestick att äta varmrätten med. Vi fick be om att få nytt glas då det vita vinet var urdrucket och rött skulle serveras. Bland annat. Sånt som tyvärr förtar helhetsupplevelsen. Men självklart hade vi ett väldigt trevligt umgänge så vi var nöjda med kvällen.

härlig dag

Jodå, vi badade när vi kom hem. Det var vårt köldrekord ute när vi badat, -20. Men det är faktiskt inte lika kallt att gå från huset till badet i badkläder som man kanske tror. Och det är definitivt inte kallt när man väl ligger där. Vi värmde glögg och tog med oss det i en varsin liten termos och hoppade i. Så mysig avslutning på kvällen!

Idag ska jag fortsätta plocka ihop julen och Andreas ska fixa med annat. Kanske tar jag också fram strykbrädan en stund.

Önskar er en skön söndag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.