inredning

MELLANTID SOM PÅGÅR HÄR HEMMA

Det är lite av en mellantid som pågår här hemma. Liksom i väntans tider. Tiden mellan jul- och nyårshelgerna och våren. Liksom väntan på en annan tid.

mellantid

Det är fortfarande rätt mörkt ute på mornar och kvällar, även om man tydligt ser att det blivit ljusare. Det har varit väldigt dåligt plogat och sandat eller saltat här hos oss, så det har varit svårt att ta promenader eller löpturer utomhus.

mellantid

Vi pysslar fortfarande med saker till husbilen. Den ena lilla nice-to-have-saken efter den andra köps in för att bilen ska bli så bra och trevlig som möjligt att använda. Senaste inköpet var till exempel en tyg-vaxduk (eller vad det heter, en vaxduk med tygkänsa) för att skydda matbordet.

Och vi passar på att vara ute med husbilen varannan helg nu ett tag. Så mysigt att komma ut och se saker i vårt närområde.

mellantid

Vi passar också på att planera sommarsemestern lite smått. Vi har två alternativa spår att gå på. Får se hur det faller ut.

mellantid

Vi borde också ta tag i kaoset på hemmakontoret. Det är ju också ett kombinerat extra gästrum och skräprum. För att göra det så skulle vi behöva sätta upp lite hyllor i wic’en och göra en rockad på saker. Kanske kan vi börja nästa helg.

Och jag borde fortsätta med att planera den stora planteringen. Inte för att vi kanske hinner så mycket i sommar, eftersom vi måste prioritera att bli färdiga med stenläggningen och måla färdigt uthuset och olja trädäcket. Mera för att ha en plan och kunna börja med den kanske och kunna köpa om det dyker upp nån planta som vi vet att vi ska ha.

mellantid

Även blommorna inne verkar ha en mellantid. De ser rätt eländiga ut. Dags för omplantering på sina håll. Och under tiden, i denna mellanperiod, kryddar jag tillvaron med en härlig tulpanbukett.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.