livet

MIDDAG NÄR EN UNGE FLYTTAR TILL ÖREBRO

Ett par dagar innan nyår hade vi middag när en unge flyttar till Örebro. Som ett litet avskedsumgänge. Örebro är ju egentligen inte speciellt långt borta när man bor i Enköping, men det är inte heller nästgårds.

middag när en unge flyttar

Det är Andreas dotter med sambo som flyttat. Inte så att de bott hos oss, men de har bott i Enköping. Hennes sambo hade anknytning till Örebro och de ville resta en ny stad. Så varför inte, tänkte de. Och de har båda fått jobb där.

middag när en unge flyttar

Jag dukade upp en lite enkel vinterdukning.

Middag när en unge flyttar

Andreas gjorde en jättegod toastskagen med lite extra god twist. Jag tror det var ost och pepparrot i som satte en speciell smak.

middag när en unge flyttar

Jag slutade sen att fota tydligen. Så det får bli två bilder på varmrätten, hehe. Gott var det iallafall och vi fick en väldigt trevlig kväll. Vi badade sen och de sov över. Efter frukost åkte de till jobbet och vi fortsatte med vårt. Och nu har de flyttat. Bra att testa sina vingar lite, tror jag. Att inte bo alltför nära mamma och pappa, utan stå på egna ben och lösa sina problem själv. Även om man såklart alltid finns där i bakgrunden som stöd.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.