livet

BESÖKTE STORSTAN EN LEDIG TORSDAG

Jag besökte storstan igår. Jag hade först ett ärende på Östermalm och sen hade jag stämt träff med äldsta sonen. Vi tillbringade ett antal timmar tillsammans. Och när jag kom tillbaka till Enköping hjälpte jag dottern köra saker till Återbruket.

besökte storstan

Jag brukar oftast köra bil, men denna gång tog jag tåget. Trots att jag tog ett morgontåg så fick jag sittplats. Det är man inte bortskämd med när man åker tåg. Det värsta jag sett under en tågresa var när det satt folk både på golvet på toaletten och uppepå en barnrutschkana. Galet mycket folk! Men jag tror det är bättre numera.

besökte storstan

Jag tycker att det i princip jämt är massor med folk i Stockholm city, men inte igår. Det var nästan så jag undrade om jag missat nåt. Så otroligt få människor trots att klockan var 8 en torsdagsmorgon. Folktomt vid Sergels torg.

Folktomt i Kungsträdgården. Ni ser vilket fantastiskt vackert väder det var va?! Strålande härligt vårvinterväder. Eller inte!!

Jag passerade den fina Hedvig Eleonora Kyrka.

besökte storstan

När jag var klar med mitt ärende så mötte jag upp sonen för en lunch på Moodgallerian.

Det är en väldigt speciell inredning i gallerian. riktigt mysigt och läckert.

Vi började med att strosa runt i butikerna innan vi gick för att äta lunch. Sonen har haft konsultuppdrag i huset intill (IT-konsult) under en period så han hade koll på stället, Icha icha. Ett lättsamt lunchställe med fräsch och god mat. Men jäklarns vilken ljudnivå. Det gick knappt att prata. Men man är väl för gammal, hehe. Pluspoäng för den fräscha och rena maten. Det uppskattas!

besökte storstan

Efter lunchen gick vi till Åhléns och shoppade lite. Jag hittade mössor, kepsar och en topp. Sonen tittade på sneakers, men fanns inte hans storlek. Sen gick vi till NK. Ni ser så lite folk!

besökte storstan

Sen åkte vi upp några våningar till ett franskt café för att fika. Så gott! Efter fyra timmars umgänge (det händer inte ofta!) så var det dags för mig att hoppa på tåget igen och han vidare på andra äventyr.

Väl hemma i Enköping hjälpte jag dottern att röja lite och köra till Återbruket.

Idag har jag också varit ledig. Har förberett för en husbilshelg i Gävle. I skrivande stund glider vi in i Gävle där vännerna möter upp i sin husbil och bjuder på middag. Imorgon är det vår tur att bjuda.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.