livet

BRÖLLOPSINBJUDAN LEVERERADES

Vi fick en bröllopsinbjudan och mitt hjärta slog volter! En inbjudan till mellansonens bröllop! Så vansinnigt roligt!

Jag älskar att gå på bröllop. Det är en sån glädjefylld dag och glädjefylld tillställning. Och nu när sonen ska gifta sig så finner jag inga ord. Eller jo, jag kan inte tänka mig en finare blivande fru till min son!

Han friade redan sommaren 2022. Det var så otroligt svårt för dem att sen få tag på en ledig plats. Pandemin gjorde att det blev oändliga väntetider. Dessutom ville de gärna ha ett sommarbröllop. Och de ville hitta en plats där både själva vigseln och festen kunde vara. Så det blev en viss utmaning.

Det landade i fina Nybynäs Gård mellan Enköping och Västerås. Jag har själv aldrig varit där, men det ser perfekt ut. Passande miljö för dem och, det viktigaste, väldigt vacker plats!

Eftersom det är ett jättepopulärt ställe så var det väldigt fullbokat. Trots att de hade minst ett års framförhållning så blev det en onsdag. Nästa lediga lördag var antingen i april eller oktober. Men en onsdag går ju bra det också. Det är trots allt mitt i sommaren då de flesta har semester.

De har hållit på att pyssla och planera med än det ena och än det andra. Det har varit så roligt att få ta del av och höra vad de gör och hur de tänker. Jag har sagt att jag inte kommer att tränga mig på och hålla på att föreslå en massa saker för att påverka. Det får komma ifrån dem i så fall. Så jag har faktiskt inte surfat på en enda bröllopssida för att jag vet att jag skulle gå i spinn och få en massa idéer. Då skulle det bara vara svårare att hålla tyst, hehe. Jag vill att de själva ska skapa sin dag utifrån hur de vill ha det. Jag vill verkligen inte vara en sån person som ”tar plats” i ett sånt sammanhang om de inte ber mig.

Och vi har faktiskt fått ett hedersuppdrag som jag berättar om senare. Väldigt nervöst, men också väldigt roligt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.