livet

KANSKE EN SISTA UTEFRUKOST

 

Det var så himla härligt väder i helgen. Jag kunde inte låta bli att föreslå att vi skulle fixa utefrukost igår. Vem vet kanske, eller snarare förmodligen, var det den sista utefrukosten för året. Men i och för sig, jag brukar kunna pälsa på mig för att äta ute, året runt. Så kanske sitter vi där framåt november också. Eller varför inte februari. Och definitivt i mars-april då den härliga vårsolen gör de där härliga dripp-dropp-ljuden ni vet!

 

Solen står ju lite annorlunda på himlen nu jämfört med på sommaren. Så vi fick släpa ut ett litet bord och en varsin stol en bit ut på gräsmattan för att komma åt den härliga morgonsolen. Ååååhhh, vad skönt det var. Jag ville aldrig gå därifrån!

 

Men till sist så gjorde vi oss i ordning för att åka fram och tillbaka till mina föräldrar i Uppsala för att hämta en grej. Pappa var sjuk så vi vände bara i dörren för att slippa bli sjuka.

Sen njöt vi mest av eftermiddagen, vädret och varandras sällskap. Och röstade gjorde vi igår också förstås. Det är viktigt!

Så, även denna helg tror jag att jag lyckades ladda batterierna för att ha energi till en ny arbetsvecka.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  10 september, 2018 at 03:43

  Hej Lena,
  Är dålig på att kommentera numer, men ska bättra mig <3
  Så mysigt med frukost ute! Å jag följer dig på facebook o insta med så ser att du mår gott, det är så härligt att se 🙂
  Kraaaam Anna

  • Reply
   Lena
   15 september, 2018 at 09:02

   Hej vännen!

   Inte behöver du ursäkta dig. Jag tycker man får kommentera eller inte kommentera när man vill och har tid. Men självklart blir jag glad över att du gör det! <3

   Jaa, tack. Jag mår gott! Och jag ser att du blir starkare och starkare också!
   Kram

 • Reply
  FREEDOMtravel
  10 september, 2018 at 03:59

  Så mysigt!!! I morse hade vi sommarvärme, men nu är det svalare. Hösten är på väg…

  • Reply
   Lena
   15 september, 2018 at 09:03

   Jaa, det var så himla härligt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.