husbil resor - långa & korta

ÖRNVIKENS GLAMPING I ÖSTERGÖTLAND

Innan vi kom fram till Örnvikens glamping i Östergötland så undrade vi om GPSen verkligen visade rätt. Vägen blev allt krokigare och smalare vartefter kilometrarna avverkades. Men jodå. När vi nådde målet uppenbarade sig en riktigt mysig oas.

Örnvikens glamping

Vi hade lämnat Enköping på torsdagskvällen och stannat över natten på Ställplats Båven i Sparreholm, Sörmland. Målet var en husbilsträff för vårt märke Sunliving.

Örnvikens glamping

Efter några stopp på vägen mot Örnvikens glamping så letade vi oss fram till vår plats. Vi hade egentligen bokat en plats ute på en udde, som såg väldigt fin ut. Men med tanke på att jag har benet i paket så bokade vi om. Vi stod på tältplats 7. Japp man kan få stå där med husbilar ibland också. Helt okej plats med tanke på att vi bokade om så pass sent.

Här står man på gräset med ett dike mellan tältplatserna och husbilarna närmast sjön. Vid just det här fototillfället så hade inga flera kommit intill oss men det fylldes på senare under eftermiddagen och kvällen.

Vi gjorde oss hemmastadda och drog ut markisen. Så mysig och ombonad känsla.

Örnvikens glamping

Och vi korkade upp champagnen och sippade på den i eftermiddagssolen. Så skön att varva ner efter senaste veckornas intensiva tillvaro.

Örnvikens glamping

Efter ett par timmar tog vi en liten promenad runt ”kvarteret” och hälsade på alla Sunliving’ar, vilket var nästan alla på campingen. Väldigt trevliga och lättsamma människor. Mig kände många igen eftersom jag hade benet i paket. Jag hade skrivit några gånger på träffens gemensamma sida på FB för att be om tips på vilket ställplats som kunde vara bättre för. oss att stå på. ”Där är du med benet, ja”, var det många som sa 🙂

Örnvikens glamping

Vi gick också ut en bit på bryggan för att titta. Så vackert. Så mysig och lugn liten vik.

Örnvikens glamping

På området fanns också en foodtruck och mitt för den så var det så vackert. Där fanns några picknick-bord att sitta vid och njuta av utsikten.

Örnvikens glamping

Jag orkade inte så långt och länge med mitt ben så vi gick tillbaka till husbilen. Det var ändå dags att fixa middag. Andreas grillade en jättegod köttbit och till det var det färskpotatis, vitlökssmör och sallad.

Vi njöt verkligen av vår första eftermiddag och kväll på Örnvikens glamping i Östergötland, som numera även är en camping.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.