husbil resor - långa & korta

SUNLIVING HUSBILSTRÄFF – ÖRNVIKENS GLAMPING

Sunliving husbilsträff blev vår första träff. Så trevligt och lättsamt. Träffen arrangerades på Örnvikens glamping, eller camping om man så vill. Så mysigt ställe!

Sunliving husbilsträff

Det är inte ofta man ser köbildning för att köpa lotter. Men denna gång gick det till Barncancerfonden. Jag köper normalt sett inte lotter, men denna gång köpte jag en lott, men kryddade på priset lite extra för att bidra till fonden. Ett enkelt val.

Lite häftigt att se så många likadana bilar i långa rader.

Sunliving husbilsträff

Örnvikens glamping/campingligger riktigt mysigt och inrättat. Skyddat från den allra värsta vinen.

Vilket väder vi fick i helgen! Åskan mullrade i bakgrunden en stund på eftermiddagen. De grå molnen hotade en stund i horisonten, men de drog förbi.

Lite rött i kvällssolen i väntan på att folk skulle komma på plats.

Sunliving husbilsträff

Massor med trevliga människor på plats. Lättsamt att umgås.

Folk börjar fylla på och sätta sig till bords. Lite till vänster om mitt i bild sitter Anette och Stefan från En tur taget, Att besöka deras hemsida är ett stort tips. Riktigt bra kvalitet på reseblogg. Generella resetips och specifika tips på husbilsliv.

En av medarrangörerna skålar och välkomnar alla! Lite senare var det lottdragning. Vi vann inget på den, men vi hade iallafall 7 rätt på tipspromenaden tidigare under eftermiddagen, och fick en liten bricka.

Sunliving husbilsträff

Härligt gäng i härlig kvällssol!

Sunliving husbilsträff

Vi gjorde det enkelt vi förberedde chakisar, som är vår favorit. Några grillade intill det gemensamma partytältet och några grillade intill husbilen och bar maten till tältet. Det gick ju bra vilket som.

Sunliving husbilsträff

Vilken kväll! Partytält och dubbla rader bord och stolar som svämmade över. Så trevligt! Sunliving husbilsträff var den första husbilsträffen för oss och även för klubben faktiskt, om jag förstod det hela rätt. Det pratades om 35 bilar ungefär, och det får man väl ändå säga är väldigt många när det är en märkesträff för ett lite udda märke. (Som inte längre verkar vara så udda).

Här kan man läsa mitt första inlägg från helgen.

Väldigt trevligt och lättsamt ordnat allting! Och campingen kommer vi gärna tillbaka till!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.