trädgård

VETE VÄXER I RABATTEN NÄR JAG INTE RENSAT

Jag trodde först att mina ögon spelade mig ett spratt när jag såg att vete växer i rabatten! Det kan väl ändå inte vara sant? Hur skulle den komma dit, liksom?! Men jodå, det stämde.

vete
Vete växer i rabatten

Det brukar vara jag som rensar ogräs här hemma. Nu när jag har ett brutet ben så kan jag inte gå i rabatten som fortfarande är väldigt knölig. Jag har liksom ingen styrsel i det benet så jag vågar inte utmana. Och Andreas har så mycket annat. Dels har han väldigt mycket på jobbet med långa dagar, dels har vi hjälpt mamma och pappa på landet, och dels så ligger en massa annat på honom nu, som inte jag kan bidra med.

Jag har lite svårt att tro att det frösått sig via luften eftersom vi bor mitt i ett villaområde långt från närmaste veteåker. Förmodligen kommer det ifrån jorden vi köpte förra året.

Andreas kom med den briljanta idén att jag skulle ta med lite till stylingen inför visning på mammas och pappas lantställe. Han gick ut och klippte några strån åt mig och det kunde ju inte bli mer passande i den miljön med åkrar runt omkring! Här kan du se mitt tidigare inlägg med mäklarbilderna.

Igår kväll skrev vi kontrakt (jag med fullmakt) med köparna, efter en galen budgivning. 79% upp från utgångspris! En riktig nagelbitare, men så roligt för mamma och pappa. Och det bästa av allt var att det kändes så himla bra med köparna. Utifrån deras sätt, de frågor de ställde och deras tankar om stället så kändes det så bra så jag tror både jag och mäklaren blev tårögda. Mäklaren sa ”det känns så bra i hjärtat” eftersom det är ett sånt himla gulligt ställe.

vete

Jag kanske ska be honom ta in en bukett till oss också. Nu när ändå vete växer i rabatten och det är lätt att ta in. Den där säden är ju himla vacker egentligen!

I helgen blir det det lugnt. Jag hade egentligen tänkt ta med mig någon och åka till Erikslund i Västerås för att försöka hitta en klänning till sonens bröllop (det är. nära nu!). Men faktiskt så hittade jag en klänning här i vår lilla stad. På 10 minuter så var det klart! Tror jag. Jag har även skickat efter en annan klänning så jag får välja sen. Jag är nämligen lite osäker på om den jag köpte kommer att bli för varm.

Bonusdottern kommer imorgon och stannar över natten. Vi ska nog äta nere på stan imorgon kväll. Det blir trevligt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.