husbil resor - långa & korta

MIDDAG OCH COVERS I SOLNEDGÅNGEN

Det blev middag och covers i solnedgången på campingrestaurangen redan första kvällen. Vilken start det blev! En oväntat trevlig sådan då vi fuldansade till småtimmarna.

middag och covers i solnedgången

Vi hade kommit till Årsunda strandbad camping under eftermiddagen. Vi installerade oss och chillade en stund. Tog en promenad till restaurangen för att kika hur den såg ut. Vi fick en väldig fart att göra oss i ordning när vi hörde att det skulle bli underhållning på kvällen.

middag och covers i solnedgången

Den ljusa byggnadsdelen längst bort i bild har en smal balkong när man kan sitta och äta middag utomhus, alldeles ovanför stranden.

middag och covers i solnedgången

Så härligt med middag i den miljön! Ni ser hur fint sjön speglar sig i fönstret bakom mig. Lagom varmt och kvällssol!

middag och covers i solnedgången

Vi hade inte jättehöga förväntningar på maten. Campingrestauranger brukar ju inte direkt leverera nån toppkvalitet på maten. Men så överraskade vi blev båda två. Vi var supernöjda! Andreas tog hamburgare och jag kyckling. Jättegott!

Trappor leder ner på stranden lite här och var på restaurangen. Vi njöt en stund av mat, sällskap och solnedgång innan det var dags att flytta sig till andra änden av restaurangen.

Vi plockade upp nåt att dricka på vägen förbi i baren. Jag tog en drink för en gångs skull. Gott, men lite väl sött för min smak. Det blev iallafall ett bra fotoobjekt i kvällssolen. Vi hittade ett bra bord med sol framför scenen.

Vilket underbart läge campingen och restaurangen har. Så njutbart!

middag och covers i solnedgången

Lite drygt en halvtimme efter utsatt tid så satte bandet Straight on igång. Kända covers som är lätt att sjunga med i och att dansa till går ju alltid hem. De var riktigt bra. Det fyllde på med folk vartefter. Så roligt att iaktta långliggarna som kom. Lite ”annorlunda” att komma till en restaurang med underhållning i mjukisbyxor eller arbetsshorts och foppatofflor. Kvinnor som män 🙂

Vi satt vid bordet och efter en stund kom ett jättetrevligt par (utan mjukisar och foppatofflor), som bor i Sandviken och brukar åka ut till campingen ibland. De verkade tycka det var trevligt att prata med oss också.

middag och covers i solnedgången

När bandet spelat en stund kunde vi inte sitta stilla längre. Vi dansade och dansade medan solen sänkte sig bakom horisonten. Och, som vanligt, trots att vi nästan är 60 så är det mest fart på oss på dansgolvet. 😉

Vilken oväntat härlig kväll med middag och covers i solnedgången!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.