husbil

DEKALER PÅ HUSBILEN FÖR INSTAGRAMKONTOT

Jag har sett så många ha dekaler på husbilen. Dekaler som visar namnet på kanalerna i sociala medier. Det verkar främst vara Instagram och Youtube. Jätteroligt att se namnet när man passerar nån bil och kunna följa kontot/kontona. Tycker jag själv iallafall.

dekaler på husbilen

Och nu har även vi dekaler på vår lilla Gotte. Så här blev det färdiga resultatet på ena dörren. Nej, dörren var inte blöt då vi satte dit dekalen. Det regnade efteråt och sen kom solen och gav ett fint ljus.

Jag fick tips på ett par ställen och fastnade för Tenstickers som verkar ligga i Spanien. Jag hade hoppats hinna få dekalerna innan vi åkte till campingen för nån vecka sen så jag betalade extra för snabb leverans. Det utlovades att de skulle skicka dagen efter. Och det gjorde de. Det var bara det att fraktfirman sen tog ytterligare sju dagar på sig att leverera. Extremt lång tid i dessa dagar då de flesta paket brukar komma fram på bara ett par dagar från beställning.

Hur som helst, det var väldigt fina dekaler, bra instruktion på svenska och det var lätt att få dem på plats. Vi började i bak. Den dekalen skulle sitta högt upp och syns inte så tydligt om det skulle bli bubbligt eller så. Och vi bestämde dessutom att dekalen skulle sitta lite på snedden. Dels så syns den lättare när vi har cyklarna med oss och dels syns det inte så tydligt om den var tänkt sitta rakt men blev sned. Då är det bättre med helt snett, tyckte vi. Så fick det bli även på dörrarna.

dekaler på husbilen

Jag tvättade först underlaget med lite diskmedel i en hink vatten och torkade torrt. Sen hjälptes vi åt att mäta och bestämma var och hur de skulle sitta. Vi drog bort den ena pappdelen och fäste i ena änden. Sen strök vi ut försiktigt och metodiskt nån centimeter i taget och skrapade ut all luft med hjälp av en skrapa som jag köpte med.

Nästa steg är att dra bort den andra pappsidan så bara bokstäverna sitter kvar på bilen. Lätt som en plätt om man tar det lugnt och försiktigt. Det där lugna fick Andreas stå för 🙂

dekaler på husbilen

I fronten var det lättare att sätta rakt, så där fick det bli så. Kändes mest naturligt också. Nu när vi har dekaler på husbilen så kan folk känna igen oss. Extra roligt med tanke på att vi ska på Elmia husvagns- & husbils-mässa.

Jätteroligt om fler följer oss på Instagram där kontot alltså heter @husbilen_gotte och ännu roligare om man ger sig till känna och säger hej!

Sen kan jag ju passa påminna om att jag har två Insta-konton till. @gott_for_sjalen (alltså gott för själen) där jag delar lite mera allmänna inlägg kring resor, träning och livet i största allmänhet. Och på kontot @rostigt_och_putsat där jag delar inlägg om husbyggnation, hem och trädgård.Välkomna att följa! 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.