husbil

FÖRSTA NATTEN I HUSBILEN VAR SÅ MYSIG

Jamen hur mysigt var det inte att sova första natten i husbilen. Vi sov som stockar. Kanske för att det bara var dryga 16 grader då vi vaknade eftersom vi inte lärt oss värmepannan riktigt.

första natten i husbilen

Vi hade hämtat hem bilen samma dag och stannade till för en fika på hemvägen vid en sjö. Efter lite inredande och fix tog vi snittar och champagne. Sen lite mer chillande och fix innan vi även åt middag i bilen.

första natten i husbilen

Vi sov så skönt. När jag tassade upp på morgonen var det bara dryga 16 grader. Det är ju egentligen ingen riktig vinterbil, även om den ska klara viss vinterkyla, och det var 6-8 minusgrader ute den natten. Dessutom hade vi inte riktigt lärt oss att elpatronen inte klarar att hålla värmen så bra. Efter första natten i husbilen vet vi att vi måste stötta upp med gasol.

Vi gjorde sen frukost och tog det lugnt innan vi packade in det mesta i huset igen. Jag konstaterade att vi intog fyra måltider på mindre än ett dygn 🙂

första natten i husbilen

Igår kväll packade vi ut det mesta i bilen och förberedde för ett dygn på tur. Vi ska åka till Arboga. Besöka Arboga museum, strosa runt på kullerstensgator, se historiska platser och ta en liten vandringstur vid Hjälmare kanal imorgon. Vi är superpepp!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marlene Rindå Jikta
  25 december, 2023 at 10:45

  Åååå, så mysigt! Första natten är speciell 🙂

  Vår bil är inte heller vinterbonad, men vi har en himla bra fläkt som håller värmen åt oss. När vi står med el iaf, det gör vi mest på vintern.

  Grattis till ert nya liv. Kolla in våra husbilsträffar. Ni är hjärtligt välkomna 🙂

  • Reply
   Lena
   25 december, 2023 at 12:44

   Det var den verkligen! Ja, jag är så taggad på att hinna surfa runt och få inspiration, inklusive hos er och era träffar! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.