husbil

ELMIA MED HUSBILAR PRYLAR OCH UMGÄNGE

Elmia med husbilar prylar och umgänge i många dagar är så roligt och inspirerande. Men ger så mycket intryck i huvudet också så jag är så trött.

Elmia med husbilar prylar och umgänge

Vi har tittat på en massa fina husbilar. Och tittat på husbilar som inte allas tilltalar.

Elmia med husbilar prylar och umgänge

Ibland kan man provligga sängar och samtidigt passa på att vila fötterna 🙂

Och emellanåt behöver man fylla på energi. Just den här räkmackan var inge’ vidare. Torrt ljust bröd är inte min favvo. Men det andra var jättegott.

Elmia med husbilar prylar och umgänge

Och de inspirerande föreläsningarna såklart. Här pratar Robert och Jeanette från Glamping explorer om att resa med husbil och plåtis i södra Europa. De har gjort både och, men har nu sålt husbilen för att komma åt de där små pärlorna och campingarna.

Elmia med husbilar prylar och umgänge

En av de bästa sakerna med Elmia är ju umgänget! Här hade vi precis träffat på Cecilia och Jörgen från Skärmings husbilsresor och medan vi stod där kom Glamping explorer ut från föreläsningen också. Sen hängde vi alla över ett glas på café och hade det allmänt trevligt.

Elmia med husbilar prylar och umgänge

Robert och Jeanette drog vidare och vi andra fortsatte med lite bubbel och ost hos oss nån timme innan det var dags att skiljas åt.

Elmia med husbilar prylar och umgänge

Tänk att jag som inte alls gillade ost förr älskar sånt här nu. Måste köpa något!

Har ni inte provat denna gröna pestoost så måste jag varna er. Den är svingod nämligen! Tycker jag. Japp, en bit av den och en bit av paprikaost, en bit parmesan och en kryddad lagrad Goudaost (som var väldigt svårt att förstå att det var Gouda. Jättegod!)

Igår rände vi runt igen en del, men vilade också i husbilen en del. Avslutade med en galet rolig oktoberfest! Jisses vilken stämning! Vi hängde med Skärmings husbilsresor igen och Freedom travel. Mer om det sen. Vi dansade och stannade som vanligt tills vakterna sa åt oss att nu MÅSTE ni gå hem 🙂

Idag är det lördag. Solen strålar. Sitter ute i kjol och linne och har ätit gröt. Snart blir det lite ägg, juice och kaffe innan vi ska gå in i mässhallarna igen. Kanske blir det en promenad också. Man måste ju suga ut allt på Elmia med husbilar prylar och umgänge!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.