livet trädgård

LANDAT HEMMA IGEN EFTER TRE VECKOR BORTA

Lite skönt är det allt att ha landat hemma. Lite rymligare här, hehe. Men efter att ha varit borta i tre veckor i princip så känns det lite förvirrat. Och kallt. Tur jag hann kasta in pellisarna för nån vecka sen.

landat hemma

Den där måndagen efter Elmia, då vi var hemma och vände, så insåg jag att det skulle kunna bli riktigt kallt den närmaste tiden. Så jag passade på att ta in dem. Och japp, imorse var det -2,5 grad här i Enköping. Pellisarna står tillfälligt på vardagsrumsgolvet än så länge. De ska övervintra i uthuset där det är 10-12 grader hela vintern. Vi får hjälpas åt att flytta dem dit sen när Andreas kommer hem. Han stannar i Sandviken ett tag till för att slippa pendla så långt.

När jag kom hem igår så kunde jag ägna mig åt att packa upp alla kläder, tvätta och få in maten. Lite mat tog jag med mig från husbilen, men handlade också på hemvägen. Och nånting annat som är lite förvirrat, eller mera ovant kanske, är att dottern bor en del här nu. Ovant att ha en till vuxen person här hemma. Hon ska växla mellan oss och hennes pappa och sambo. Hon har nämligen fått mögel i sin lägenhet. Så vansinnigt tråkigt för henne. Men mysigt att rå om henne lite extra.

landat hemma

Idag ska jag till det nya jobbkontoret. Vi flyttade två trappor ner under förra veckan. De som varit där säger att det är fint. Under resten av veckan jobbar jag hemifrån igen eftersom jag behöver ha fullt fokus och tyst under halvårsbokslutet.

Ha en fin start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.