resor - långa & korta

Husvagnspyssel

 

Det är dags för att pyssla om husvagnen nu så den är klar att tas ut på äventyr om ett par veckor. Det är så mysigt. Vi köpte vår gamla vagn förra året. Maken gick till sist med på att prova, så vi köpte en gammal billig pärla.

 

Husvagn med torgskräcks-förtält

Husvagn med torgskräcks-förtält

Här ser ni inte så mycket av själva husvagnen. Det är mest torgskräcks-förtältet. Vi kallar det så eftersom det är så stort att man får torgskräck i det.  Det är lite fix att göra. I år ska vi investera (nåja) i lite pinnar så att baldakinen slipper hänga som en disktrasa. Förra ägaren hade tappat bort dem. Snyggt ska det vara.

Förutom semesterresor är den ju också bra att ha till övernattande gäster eller när vi har alla barn hos oss. Har också hänt att vi tagit den med oss då vi själva varit gäster. Lite mysigt att kunna ta något glas båda två.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Mary
    18 april, 2012 at 10:10

    Har inte hunnit svara på din fråga om Dalarna för ens nu! Tyvärr har jag inte så många tips, det var första gången jag var i Dalarna. Men vill man fota var det väldigt vackert vid stranden vid Siljan, äta på Åkerblands hotell var mysigt och uppleva naturen! 🙂 Hoppas ni får det riktigt bra!

    • Reply
      Lena
      18 april, 2012 at 08:48

      Tack för svar ändå 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.