livet

Påsksammanfattning – får man semester nu?

När jag tittar tillbaka på den här påskhelgen så inser jag varför jag är trött. Har tyvärr fallit tillbaka lite till mitt gamla sätt med tänket oj vad mycket ledigt, nu hinner vi ju göra massor.

Torsdag kväll till måndag kväll har vi varit på ost-vin-kex-besök, fått besök från västkusten av några som köpte båtmotordelar, haft en åtta-timmars-middag, varit på Ikea, varit på Mio, varit på Mediamarkt, varit på Rådhuset i Uppsala, varit på fem-timmars-middag, varit på konstrunda, haft ost- och vin-besök, köpt en säng på Blocket, rivit ut i princip allt i dotterns rum, tokstädat där, möblerat om, kastat ut påsken, lagt ut annons på blocket, bytt till sommardäck på två bilar. Jag hoppade över att sätta att matbrödsdeg. Allt detta förutom det vanliga; handla, laga mat, tvätta och städa. Inte bara jag förstås utan maken och dottern också. Får man semester nu? Inte det nej. Jag lovar att vi ska bättra oss med tempot.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.