hälsa & friluftsliv

Bilderna berättar 3 – bröllopsdag

Whoho, nätverket är tillbaka! Fråga mig inte hur det gick till. Skärmen blev svart, jag stängde av strömmen och på igen. Sen frågade datorn efter startreparation och det tyckte jag lät bra. Och plötsligt så hade jag kontakt med det trådlösa igen!

Det är dags för ett nytt Bilderna berättar. Visserligen innebär det att det blir ett antal vinterbilder nu när vi ser fram emot sommaren. Men vintern är ju sååå härlig den också. I alla fall när den ser ut så här.

Nästa bild i serien är från då jag och maken firade jämn bröllopsdag i Sälen. Vi brukar alltid bo i Lindvallen annars när vi är i Sälen, men den här gången blev det närmare Högfjällshotellet.

Det var riktigt kallt, men strålande fint. Vi varvade mellan att åka utför och på längden.

Här har vi tagit en fikapaus i längdskidsturen. Maken i mössa, jacka och byxor från SOS. Mina vantar är Hestra

Fikapaus i längdskidsturen. (Maken i mössa & skiddress från SOS. Mina vantar är Hestra).

Nedan får ett regn av helt oredigerade bilder tala för sig själva. Och sedan en liten knorr på slutet.

Lite bus måste man kosta på sig emellanåt 😉

Jag gör en ängel. (Mössa från Peak, skiddress från SOS och stövlar från Sorel).

Jag gör en ängel. (Mössa från Peak, skiddress från SOS och stövlar från Sorel).

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.