livet

En gammal vän har hört av sig

Ända tills alldeles nyss visste jag inte vad dagens inlägg skulle handla om. Sen dök det upp en jätterolig sak jag måste berätta om. En gammal vän hörde av sig och frågade om vi inte ska ses i sommar. Så gammal vän att vi är födda samma dag med bara några timmar emellan, våra mormödrar och mammor kände varandra, vi firade jul ihop någon gång när vi var små, vi gick i samma klass i grundskolan, fick första barnet samma år, vi spreds för vinden, sågs på en klassåterträff för typ tio år sen.

Har haft lite distanskoll på varandra på fejjan och sett att vi fått barn samma år igen. Förra året hade vi bokat in att vi skulle ses, men det dök upp annat emellan. Hon driver en islandshästgård i Hälsingland och kanske det blir att vi åker dit och hälsar på i sommar.

Nu blev den här annars ganska intetsägande dagen plötsligt mycket bättre!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  creando
  9 maj, 2012 at 07:58

  Så härligt. En dag av lycka tycks det! 🙂

  Kramar Kicki

 • Reply
  Någon speciell | Gott för själen
  16 juli, 2012 at 10:20

  […] en å. Energi! Efter utcheckning från Orsa Camping så styr vi nu vår kosa mot Hälsingland till någon speciell. Vi har växt upp ”tillsammans”, men inte setts på drygt 20 år. Jo visst, vi […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.