livet umgänge

SECOND BREAKFAST I NYRENOVERAT KÖK

Second breakfast i nyrenoverat kök blev det igår. Hon min syster. Två frukostar blir det varje helg för min del, men det är sällan den intas hos min syster med familj. Typ aldrig, hehe. Men igår blev det alltså så.

Second breakfast i nyrenoverat kök

Vi ses inte så ofta, mest på kalas. Dels beror det nog på att vi bor en knapp timme ifrån varandra (de i Spånga, Stockholm och vi i Enköping), men också att vi har så mycket ikring oss hela tiden. De har två hemmavarande barn och renoverar huset och vi lägger en massa tid i trädgården och på annat.

Second breakfast i nyrenoverat kök

De har precis renoverat färdigt köket. Så smakfullt! Kulören på väggen ser lite gulaktig ut på de två första bilderna. Mer rättvisande är det på bilderna nedanför. Det bjöds på yoghurt, ägg, smörgås och smoothie. Vad mer kan man begära, liksom.

Second breakfast i nyrenoverat kök

Min svåger hade gjort färskt bröd på morgonen (kalljäst över natten). Mycket gott!

Kaffehörnan. För att få sig en kopp närhelst andan faller på.

Cool lampa ovanför köksbänken!

Second breakfast i nyrenoverat kök

Himlans trevligt och mycket god second breakfast i nyrenoverat kök! Och vad gjorde vi där då, förutom att äta frukost? Vi hämtade en hylla som min dotter skulle få. På hemvägen passade vi även på att uträtta lite ärenden när vi ändå åkte en bit. Sen stannade vi till hemmavid och lastade på en hylla hos oss, som även den skulle till dottern. Sen bar det iväg igen till henne och pojkvännen för att lasta av.

Efter en lång lördag landade vi en stund i soffan innan det var dags för det obligatoriska badet, middag och Så mycket bättre. Det är typ det enda vi ser på TV över huvud taget, förutom nyheterna, inklusive Netflix, HBO och allt vad man kan ta del av. Bonde söker fru tittar jag på ibland. Härligt med glädje, magpirr, förhoppningar och kärlek!

I morse vaknade jag redan före fem och kunde inte somna om. Trist! Men det är bara att acceptera läget. Idag ska jag måla klart reglarna till mina inneprojekt. Och vara ute så mycket som möjligt. Det ser ut att bli en fin dag idag.

(Glömde fråga dem om kulörer och vad saker är ifrån, men kommer förhoppningsvis uppdatera inlägget med det senare, för den intresserade).

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.