livet

Vackra skålar och fina pinnar

Gårdagens bästa kommer här. Mina föräldrar gillar prylar, kan man säga utan överdrift. Ju fler desto bättre, eller nåt. Man ser inte skogen för alla träd, har sällan passat bättre. Men ibland får man ögonen på något riktigt fint. Som den här skålen t ex, som mamma sparat lite mossa i. Sparsmakat och snyggt.

För att inte tala om de här små fina skålarna i olika färger, på den fina trasmattan. (Nu får maken spunk för att jag inte ställt skålarna helt symetriskt, hihi).

Det allra bästa med gårdagens besök var att min kusins ikullslagna ladugård låg fortfarande kvar i en stökhög. Det kan inte bli bättre. Jag har fortfarande kvar ett par pinnar från den högen som väntar på att bli något användbart, men det kanske saknas någon. Man kan inte ha för många, liksom.

Ser ni den röda fårade pinnen längst till höger. Den är ju helt fantastisk! Den var lagom kort och fick följa med hem i bagageluckan. Iiiiiii. Är jag spritt språngande galen eller är jag bara lite galen?!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sara
    10 juni, 2012 at 07:31

    Haha du har verkligen en underbar förmåga att hitta vackra saker i allt! Fina bilder!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.