inredning livet

JAG VALDE ATT SE DET VACKRA

IMG_2935 IMG_2939

När jag yrvaket stapplade ut ur sovrummet i morse möttes jag av den här vackra utsikten. Ja, jag valde att se det vackra istället för att sura över att det snöat igen.

Idag har jag vänt upp och ner på köket. Tvättat fönster och städat i skåp och lådor. Jamen hur kommer det sig att det är smuligt och smutsigt INUTI lådorna?! Man har dem ju stängda när man lagar mat och bakar liksom. Jag är nästan beredd att satsa lite forskningspengar på det fenomenet för att lösa problemet. Städa golv och köksluckor känns mer okej eftersom det är logiskt att det blir smutsigt, men värdelöst att städa skåp och lådor. Men nu är jag igenom nästan alla. Fortsätter i morgon. Känns så bra att det är fräscht!

 

IMG_2962 IMG_2957

Pausade med en pw ner till sjön. Tänk att isen fortfarande inte släppt helt ännu trots att det varit så varmt länge.

 

IMG_2958

En kvarglömd dinosaurie väntar på sin matte eller husse.

 

IMG_2965

Ha en skön lördagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  roomofkarma
  21 mars, 2015 at 05:57

  Vilka vackra bilder!! Bilden på den kvarglömd dinosaurie väntar på sin matte eller husse. Så himla härlig bild. Den speglar att du observerar och tar vara på varje stund. Det kallar jag för vardagslyx.

  Stor kram Carola

 • Reply
  Inredning och guldkanter
  21 mars, 2015 at 07:58

  Det var väldigt duktigt gjort av dig! Det borde jag också göra städa ut köket. Kylskåpet också är det dags . Ha en fin kväll! Kram Pernilla

 • Reply
  Milla
  21 mars, 2015 at 08:41

  Alltså det dör med smulor o dyl i kökslådorna funderar jag med massor över. Disken är ju ren när man lägger dit den! Och vilken oordning det blir i lådorna på nolltid. För att inte tala om kylskåpet som alltid tycks vara fyllt men sen plockar jag ur allt och in igen och då är det massor av plats kvar… Härligt nöje det där, städa köket är lite av en noja hos mig… Kram

 • Reply
  Fru Boholm
  22 mars, 2015 at 07:05

  Vi har även vi haft storstädning i köket nyligen och undrade över precis samma sak: Hur sjutton lyckas det bli smutsigt och smuligt i kökslådorna?

 • Reply
  Katarina
  22 mars, 2015 at 12:57

  Hallå där!
  Men ååå jag ser också bara det vackra..;)
  Å hej å hååå så duktig du är!
  Jag avskyr också det där med insidan….huu..fqast det behövs här med..;)
  Kram Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.