livet

Nöjd med helgen

Efter en god och mysig middag igår kväll, med lite mera wirre och mycket musik, sov vi gott i husvagnen. Ja, jag dricker också whisky. Och gärna. Dock inga mängder. Gillar att smutta länge och njuta.  Jag gillade det absolut inte förut. Var till och med anti. Ända tills jag fick smaka single malt. Herregud, en helt annan värld. Det går inte att jämföra. Det lustiga är bara att jag gillar riktigt rökiga bäst. Så, har ni inte testat single malt? Gör det.

Maken fogade kaklet vi satte igår och jag klippte gräs. Typ 1000 kvadrat. Man skulle kunna säga att det har varit lättare att klippa gräs. T ex gräsmattor utan sjuttioelva fruktträd med lågt hängande grenar och utan en massa odlingspallkragar utplacerade över allt.

Men, vi gjorde en insats, som vi lovat hur länge som helst. Så länge att kaklet nästan hunnit bli lite omodernt. (Men det passar i stugan). De var så nöjda.

Idag jobbade vi utan whisky dock.

Må bäst!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Paulina
  19 augusti, 2012 at 07:16

  Härlig att kunna hjälpa till lite ibland!
  Ha en skön vecka!
  Kram

 • Reply
  creando
  19 augusti, 2012 at 07:22

  Single malt alltså? Hmmm, tillåt mig att vara skeptisk så ska jag testa. Lovar! 🙂

  Kramar

 • Reply
  Lotta
  20 augusti, 2012 at 12:04

  Härligt! Tomten ser ljuvlig ut, men jag ser ju att det är en hel del att klippa 😉

  Jag har aldrig druckit whisky. Har kanske missat något för det låter skönt att sitta och smutta!

  Kram

 • Reply
  Åse
  20 augusti, 2012 at 05:41

  Whiskey är inte min grej doftar gott men smakar illa, det var ingen liten matta att klippa, ljuslyktan är ju jätte söt ! Ha en fin måndag

 • Reply
  BeA
  20 augusti, 2012 at 07:58

  Det där med att bo i husvagn/bobil är ju lite speciellt… Jag har varit så anti dessa bo-sätt/semestersätt… men ack… nu är man fast i träsket 😉 !!
  Bor i bobil ofta ofta eftersom crossen hägrar hos oss! Lite mysigt faktiskt!!
  Ha en finfin måndag!!
  Kramen BeA

 • Reply
  Linda
  20 augusti, 2012 at 10:50

  Jag vill också kunna dricka whiskey. Har försökt, krypit upp i soffan med pläden över benen en ruggig höstdag och skulle njuta och smutta. Men fy! Det går bara inte hur mycket jag än vill. 🙂

  Kram, kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.