livet

Skolstart, golf & Dallas

Då var det måndag igen. Med skolstart för tonåringen och sista året på gymnasiet. Hon är så duktig som pendlar varje dag till Internationella gymnasiet i Uppsala. Först moppe 10-15 min och sedan en timme buss. Dessutom har hon ingen kompis med sig utan började där helt ensam från Enköping. Det är tufft. Sånt man blir stark av.

Efter middagen åkte jag och maken till golfbanan och tränade lite. Idag klickade det äntligen till i skallen så swingarna slogs på rätt sätt. Det har ju varit helt svart för mig eftersom jag glömt bort stora delar från förra sommarens kurs. Men idag gick det riktigt bra. På’t igen bara!

Nä, nu måste jag titta på Dallas. Måste.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sara
  20 augusti, 2012 at 08:18

  Jag kollar också Dallas men jag måste säga att det får mediumbetyg så här långt…

 • Reply
  Lotta
  21 augusti, 2012 at 01:59

  Vad duktig hon är! Verkligen.
  Och du med, som kämpar med swingarna. På’t igen bara – rätt!!

  Kram

 • Reply
  BeA
  21 augusti, 2012 at 08:54

  Missade Dallas….. är så dålig på att kolla tv…
  Kul att schwingen satt där!!
  Kraam BeA

 • Reply
  Svägerskan
  21 augusti, 2012 at 09:40

  Asså…Nej, Dallas är inte bra…
  Såg 10 minuter aktivt men det lyckade inte fånga mig 🙁
  Men Moan vad duktig hon är!!! Bäst bäst bäst 🙂

 • Reply
  creando
  21 augusti, 2012 at 04:48

  Det låter som min son. Han började första året i förra veckan och pendlar 6 mil varje dag. Inte de bästa förbindelserna heller, så det blir en del väntan. Men han har bestämt sig. Han vill gå på just precis den skolan och då kör han. Grymt impad är jag av sånt!

  Kramar

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.