livet umgänge

Weeeiiiii – anmäld till bloggdag 15/9

Så där ja. Då har jag mailat min anmälan. (Fick just tillbaka mailet i retur. Hon verkar ha full mailbox. Undrar varför…). Mailade på nytt. Någon annan av mina läsare som ska dit?

Nu gäller det att få ihop logistiken bara. Rodda med annat som planerats den helgen och transport. Norweigan flyger inte till Helsingborg. Sas – flyger ner enbart på fredagen, kostar typ 1700:- + trp till och från  flygplats + en till hotellnatt, tåg från Enköping kostar typ 1500:-, bil kostar typ 1700-2000 (för hela bilen) lite beroende på. Hur har ni andra tänkt att ta er ner? Någon som har lust att samåka? (Ni måste ju inte åka med från Enköping). Kan åka via Västerås/Örebro eller via Stockholm.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  dianasdrömmar
  31 augusti, 2012 at 08:04

  Vad kul, du kommer säkert få jättekul kram Diana

 • Reply
  helenasenklavardag
  31 augusti, 2012 at 08:23

  Jag är på Kreta så jag missar detta event också, förra gången var jag i Trysil!! Men ha så kul!
  Kram helena

 • Reply
  Helene
  31 augusti, 2012 at 10:05

  Nope, barnkalas och tjejträff just den dagen. Hoppas att ni får kul.

  Kram

 • Reply
  Sofia
  31 augusti, 2012 at 10:11

  Hej!

  Kul att du hittade till mig, då hittade jag till dig 🙂

  Jag förstår att ni kommer att ha en jätte kul träff!!!
  Är inte alls avis, nähe da´ 😉
  Hoppas att det blir fler träffar då ska jag minsann hänga med!
  och jag som ääälskar Helsingborg, rackarns va härligt!

  Ha det gott och hälsa alla från mig 🙂

  Kram/Sofia

 • Reply
  Lotta
  1 september, 2012 at 01:04

  Vad kul!!

  Jag har hojtat till att utnyttja tekniken för oss bloggare som bor overseas. Jag använder ju webinars och Skype varje dag…det ska väl kunna funka så vi kan vara med på tex Emmas och Fru Sederblads föreläsningar?!

  Please säger jag.

  Hade gärna samåkt med dig!!

 • Reply
  Anna och livet
  4 september, 2012 at 05:08

  Wihooo jag ska också dit! Ska bli så kul 🙂 Då kanske vi ses i vimlet! Kram från mig

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.