inredning

Besök på inredningsbutiken Riwahl

Har aldrig sett sånt fint fårskinn!

Har aldrig sett sånt fint fårskinn!

Sååå vackert skåp

Sååå vackert skåp

Döläckert fat med fasta ljusstakar

Döläckert fat med fasta ljusstakar

Fjärilstavlor så klart

Fjärilstavlor så klart

I fredags jobbade jag hemifrån som vanligt och tog en långlunch. Passade på att titta in till inredningsbutiken Riwahl. De slog upp portarna för två år sedan och erbjuder inredning och kläder som inte är överexponerade, skulle jag kunna uttrycka det som. Affari, Kartell och Moooi på inredningssidan och Illse Jacobsen och Mos Mosh på klädsidan. Här är deras blogg .

Varje gång det öppnar en ny butik här i Enköping så hoppas jag att de ska lyckas överleva. För gudarna ska veta att det inte är lätt i en sån här liten håla.

Jag har blivit inbjuden till dem på onsdag kväll på julvisning med glögg och tilltugg. Ska bli trevligt.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Linda
  17 november, 2012 at 01:28

  Vet du, när du frågade mig om jag skulle till Riwahl på onsdag så visste jag inte ens vad det var. Oooops! Nu när jag såg ditt inlägg så vet jag och då förstår du kanske att jag inte ska dit eftersom jag inte ens visste att den fanns. 🙂
  Vart ligger den? Ser ju ut att ha massor av fint.

  Tusen tack för bloggkärleken. Jag väljer att inte skicka vidare den för det är i princip samma bloggar som vi läser. Jag kommer skriva ett litet tackelitack i ett inlägg istället. 🙂

  Massor av lördagskramar!
  /Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.