inredning

FRUKOST I ADVENTSTIDER

Visst blir det väl extra mysigt med frukost i adventstider? Lite lagom med pynt och tända ljus i gryningen.

Frukost i adventstider

Som ni ser är det väldigt ljust ute. Bilderna togs igår. Jag fuskade lite och tände det andra ljuset för bilderna till idag, hehe. (Jag har inga problem att avslöja hur det kan gå till 🙂 )

frukost i adventstider

Igår, fixade vi lite ute med det sista inför vintern. Jag tog några Murgröna och Alunrot, som jag hade i krukor, och planterade ner i jorden. Tömde och tog in krukor som inte bör stå ute och frysa sönder. Andreas tömde regntunnan och blåste rent slangar från vatten. Och tog in fyra rätt stora olivträd i uthuset. Nu så. Nu kan minusgraderna få komma.

På eftermiddagen fortsatte vi ett par timmar med vårt inneprojekt. Vi mätte, sågade, förborrade, borrade i svärfars pelarborrmaskin och satte ihop några bitar. Allt är nu borrat så nu ska bara de sista bitarna paras ihop och sättas på plats. Vad det ska bli? Det får ni veta senare 😉

Idag äter vi frukost betydligt tidigare än igår. Vi ska nämligen till Uppsala, hämta upp mina föräldrar och sen åka på julmarknad på Hammarskogs herrgård. Det har vi gjort i ett par år nu. Här är från 2019 då det faktiskt var snö och jättekallt. I skrivande stund är det ett liiiite snö, och minus 2, så lite julstämning kan det nog bli. Jättemysigt.

Önskar er en fin andra advent!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ulrica
    5 december, 2022 at 09:46

    Ja, det är så himla mysigt att sitta ner och äta frukost och lite speciellt med tända ljus faktiskt :).
    Den här helgen har gått i spinn så vi har inte suttit ner och ätit nån frukost vare sig lördag eller söndag.. kanske måste jobba hemma nån dag i veckan och få till en mysfrulle 🙂 :).
    KRAM

    • Reply
      Lena
      6 december, 2022 at 07:21

      Huh, har du inte ätit frukost alls?! Det hade inte hänt för mig, kan jag säga! 🙂

      Kram kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.