livet

Kransar att ge bort

Jag berättade i helgen att jag sprang ut och knipsade av tallkvistar och krafsade fram lite lingonris i all hast. Det här är resultatet. Jag pysslade ihop några kransar att ge bort. Det blev två med rött band, som mamma och syrran fick. Och en krans utan rött band, enbart med dekorationen och grova snören. Att mamma skulle vilja ha rött snöre var det ingen tvekan om, hon skulle välja röd spenat om det gick, men syrran var jag mer tveksam med. Hon fick välja, och det blev rött även där. Sen fick svägerskan den med bara grova snören.

Alla blev över-förväntan-glada. Och oerhört imponerade över min nyvunna kompetens (antar jag).

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  creando
  19 december, 2012 at 09:32

  Kanonroligt att få en krans av någon. Jag fick ingen, så jag fick slänga ihop min egen. Så kan det gå 🙂

 • Reply
  Nilla
  19 december, 2012 at 10:10

  Fin krans du gjort! Kan tänka mig att de blev glada. Kram Nilla

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  19 december, 2012 at 11:53

  Så fint! Kram till dig!

 • Reply
  Tittilina
  20 december, 2012 at 09:10

  Röd spenat?! Du är för rolig du. Vilken trevlig present å få.
  Pss. Såg du Ernst jul igår? Han hade härmat dig med att ha hyacinter i konservburkar.
  Kram

 • Reply
  ulrika
  20 december, 2012 at 09:45

  Vad fint, jag gjorde också min egna krans i år och det var ju riktigt kul 🙂 snäll du är som ger bort dina också 😉

  Kram ullis

 • Reply
  Tittilina
  20 december, 2012 at 01:57

  Jag skulle oxå hållit mig till gröten. Har ju varit fullständigt energilös hela dagen.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.