livet

FYRA ÅR TILLSAMMANS – FIRADE MED MYSDAG

Fyra år tillsammans och vi har redan hunnit med en massa. Själva årsdagen var i veckan, men igår firade vi med en riktig mysdag. Från morgon till kväll.

Fyra år tillsammans - firandet startade med mysfrukost
Fyra år tillsammans – firandet startade med mysfrukost

Dagen började med att jag smet ut genom groventrén och åkte ner på stan för att köpa frukostbröd.

Bagarboden öppnar kl 8 på lördagmornar. Jag var på plats nån minut efter öppning och det var redan kö utanför. Det är ett väldigt populärt ställe det där. Jag köpte en ostfralla till Andreas och ett lite grövre bröd till mig.

Vi gjorde i ordning en lite lyxigare frukost tillsammans och åt länge. Jag hade även köpt lite gott till kaffet efter frukosten, men det sparade vi till lite senare.

Efter frukost åkte vi ner på stan för att köpa en sista julklapp och sen vidare till plantskolan för att få lite julstämning och köpa lite mera ris och hyacinter. Och hälsa på den här jättefina tomten! Där grillades det korv, dracks glögg och spelades julmusik. Så mysigt!

När vi var klara på stan åkte vi hem och tog en utefika med biskvierna som jag köpt på morgonen. Det var rena vårkänslorna i luften. När fikat landat i magen tog vi en promenad och sen stannade vi kvar ute nån timmer till och pysslade lite. Satte ris på vår hemmagjorda adventsljusstake och satte upp en bit av en julkärve på armeringsnätet.

fyra år tillsammans
Fyra år tillsammans – fira kärleken

När vi var klara ute så fortsatte vi med vår mysdag inne. Fortsatte klä granen, som vi började med på fredagkvällen. (I skrivande stund är granen fortfarande inte klar. Det blir ett tredagars-projekt det där 🙂 ) Innan det var dags att göra oss i ordning för middag tog vi lite champagne och praliner.

Vi hade tur att bli skjutsade till restaurangen av Andreas dotters sambo. Så snällt!

fyra år tillsammans

Väl på plats startade vi med ett glas champagne. Till förrätt tog vi sen gratinerade sniglar båda två.

fyra år tillsammans

Till varmrätt valde jag fisk- och skaldjursgryta medan Andreas valde ankbröst. Vi var jättenöjda! Bombance levererar alltid hög kvalitét!

Mycket har hänt på våra fyra år tillsammans. Förutom att hunnit resa till Tyskland ett antal gånger, Skottland, Canada, Tanzania och några roadtrips inom Sverige så har vi hunnit riva ett hus och bygga ett nytt. Det ska bli spännande att se vad kommande år för med sig. En sak är säker. Vi kommer att göra en massa mysiga saker och ha vansinnigt roligt tillsammans! Älskar dig min fina!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Butta
  19 december, 2021 at 07:25

  Grattis 🎅🎄🤶

  • Reply
   Lena
   19 december, 2021 at 08:39

   Tack snälla! <3

 • Reply
  FJÄRDE ADVENT HAR PASSERAT - UPPLOPPET KVAR - Gott för själen
  20 december, 2021 at 06:26

  […] tog oss ut på en promenad både på lördagen och söndagen. Skönt att få lite frisk luft och röra på […]

 • Reply
  Andreas
  20 december, 2021 at 07:23

  Tack älskling för att du finns i mitt liv och för åren tillsammans. Det har varit händelserika, spännande och fantastiska år och jag ser otroligt mycket fram mot alla kommande år och allt som det kan medföra.
  Älskar dig till Pluto och tillbaka min fina ❤️❤️

  • Reply
   Lena
   21 december, 2021 at 06:04

   Gulle! Ser också fram emot det! <3 <3

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.