livet

Hade önskat en skoteroverall

Det fanns en hel del skålar med allt möjligt och väääldigt många mjölk- fil- och yoghurtsorter att välja bland  på frukostbordet på Hotell Gävle. Plus i kanten för det. Rummet var ok förutom den fruktansvärda väggfärgen då. Förresten, det var vansinnigt kallt. Hade önskat att jag haft en skoteroverall då jag kröp ner under TÄCKENA. Det luktade skunk i korridoren och foajén och det var rätt lyhört. Minus i kanten för det. Men man kan ju inte begära så mycket för 450:- (studentrabatterat). Det struntar ju ni så klart blanka fasen i, men eftersom bloggen också funkar som dagbok för min egen del så får ni stå ut. Haha!

Vilka vårkänslor det blev i dag! Ett par plusgrader och strålande sol. Hann hem från Gävle för att ta en fika ute mot en solig vägg. Mmmm, härligt. Snart är middagen klar och vi kör lördagkväll för fulla muggar. Det blir nog nån film först innan det är dags för Earth Hour. Ni hakar väl på?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotta i USA
  23 mars, 2013 at 08:07

  Gävlefrulle – härligt!

  Och javisst hakar jag på Earth Hour.

  KRAM!!

 • Reply
  MIlla
  23 mars, 2013 at 10:57

  Yes här körde vi Earth Hour, pågår ännu. Jag poppade popcorn i mörker, men det lyste visst i mikron… Kram Milla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.