livet

SEMESTERN ÄR ÖVER

Då var det dags även för mig att släpa mig tillbaka till jobbet eftersom semestern är över. Över för den här gången. Men snart är det dags igen.

 

Jag måste ju erkänna att det ändå är lite skönt att återgå till de vanliga rutinerna. Jag känner mig jättenöjd med mina tre veckor trots att nästan inget blev som jag tänkt. Eller kanske tack vare det. Jag hade tänkt storstäda, sy köksgardiner, sortera in papper i pärmar, lägga lite extra tid på bloggen, göra klart deklarationen efter husförsäljningen osv. Ja, ni fattar. Inget av det är gjort. Jag har vandrat och njutit och njutit och vandrat istället, kan man säga.

 

Jag har upptäckt nya vandringsområden i grannstäderna.

 

Och varit i Åre och vandrat och njutit och njutit och vandrat lite mera.

 

Åreskutan

Jag njuter av utsikten över Åresjön. Fotograf Ulrica Hållén

Jag har kopplat av och njutit av utsikter.

 

Jag på Totthummeln. Fotograf Ulrica Hållén

Jag har kämpat på och besegrat fjälltoppar.

 

Och jag har knatat runt i parker och områden i närområdet.

 

Jag har njutit av fint väder, hanterat lite mindre fint väder och fascinerats över dramatiskt väder.

 

Jag har ätit enkel picknick-mat och lyxig 3-rätters i skogen.

 

Jag har umgåtts med syrran och vänner.

 

Och jag har softat på balkongen.

Trots att det inte känns som att jag vandrat SÅ vansinnigt mycket så har jag ändå fått ihop  14 mil på tre veckor. Minst. Har nog glömt nån dag. Så, ja, jag är redo för jobbet! Tills det är dags för semester igen om ett par veckor.

Önskar er en fin start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  home2tiny
  21 augusti, 2017 at 08:05

  Du har verkligen haft semester och en underbar sådan. Tråksakerna som inte blev gjorde, de finns ju kvar, men tänk vilka minnen du har samlat på dig denna sommar…. Ha den bästa starten på jobbveckan vännen. Kramisar TIna

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  21 augusti, 2017 at 07:29

  Åh du har verkligen njutit och tagit vara på semestern! Härligt!
  Det där andra kan man ju göra lite då och då på kvällar och helger…. eller jag tänker att JAG ska göra det jag inte gjorde på min semester, vid sådana tillfällen i alla fall 😉
  Kram /Maria

 • Reply
  Maria
  22 augusti, 2017 at 08:54

  Vilken fin semester du verkar att ha haft. Du bjuder på vackra foton, tack.
  Önskar dig fina arbetsdagar.
  Kram
  Maria

 • Reply
  Laila
  30 augusti, 2017 at 09:35

  Vilka härliga bilder, och vilken härlig semester du verkar ha haft. 🙂 Inspirerande totalt, får nog visa för sambon, och se om vi inte skall ta fjällen på sommaren också, vi åker ju bara dit på vintern, för skidåkningen, men så fint det är på sommaren, absolut ett resmål som jag kunde tänkt mig. 🙂 Kramizz Laila

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.