livet

Om att vara fodervärd & möblera om en fredagkväll

Hjälpte sonen att flytta härom kvällen. Efter en lyckosam försäljning flyttar han nu in hos sin bror i väntan på en studentlägenhet. Lite saker kördes till brorsan, många saker kördes till mormor och morfar (som också bor i Uppsala) och vi blev fodervärdar åt en bäddsoffa och några bildäck. Kan för övrigt berätta att den 70-åriga morfadern hjälpte till att bära kartonger och prylar i typ 6 timmar! Inte illa.

Det passade bra att få ta hand om soffan eftersom jag har tänkt göra om lite i vardagsrummet. Det kanske inte var den listigaste idén jag fått, att börja möblera om en fredagkväll. Vår soffa skulle flyttas till väggen där tv-bänken och surroundsystemet stod, tv’n m m skulle flyttas till en relativt tom vägg och fodervärdssoffan skulle ställas där vår soffa stod. Jag passade förstås på när maken var i garaget, och tvingade två ungar att hjälpa till. Tänkte 1 tv = 1 sladd, hur svårt kan det va’?! Men det var visst lite fler sladdar upptäckte jag när vi började dra fram allt (det så klart att jag visste det, men det var roligare att förtränga det). På nån timme hade vi lyckats få allt på plats, och dammsugit, och torkat golvet. Och sen måste jag ju skryta med att jag lyckades få ljudet som det ska vara också, alldeles själv! Jag som inte har tålamod med sånt där. (Pssst, jag fick en sladd över som jag fortfarande inte vet vad den ska vara till. Oj då).

Må bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  dianasdrömmar
  6 mars, 2013 at 07:06

  Fniss ja det där med sladdar…kram Diana

 • Reply
  Svägerskan
  6 mars, 2013 at 10:32

  Kul, måste komma över och se hur det blev!
  Ett tips, göm sladden! När det inte funkar i det tekniska är det ju inte ditt fel… men du kan ju säga att det är ju inte konstigt att det inte funkar när en sladd är borta ! 😉
  kram kram

  • Reply
   Lena
   9 mars, 2013 at 06:10

   Eller hur!

 • Reply
  Gunilla N
  6 mars, 2013 at 10:33

  <Oj vilken energi du tycks besitta …oenskar jag hade haelften!
  Kram Gunilla N

 • Reply
  ulrika
  7 mars, 2013 at 01:04

  Jag har en häst över om du vill ha fler fodervärdsprojekt 😉 fast han kanske är lite väl svårplacerad i vardagsrummet. Bra blev det ju till slut och roligt där med sladden att den blev en över och det kommer säkert inte att märkas heller. Det har slutligen gått bra med biljetterna, mitt mejl hade försvunnit i cyberrymden men jag har biljetter nu till dagen och kvällen, har du också bokat båda biljetterna?

  kram ullis

  • Reply
   Lena
   9 mars, 2013 at 06:12

   Hade blivit lite trångt med hästen i vardagsrummet. Han hade säkert ringt rätt snart och bett att få komma tillbaka!

 • Reply
  Fru Sederblad
  7 mars, 2013 at 10:28

  Jag har också en häst över om du vill ha ;-)…

  • Reply
   Lena
   9 mars, 2013 at 06:13

   Joru, den där fina vackra hästen som bits! Den hade jag sääääkert fått ordning på.

 • Reply
  Jessica - Svart på vitt
  8 mars, 2013 at 09:30

  Hej Lena! Tack för din fina kommentar hos mig!
  Vilken mysig blogg du har. Hihi… Fodervärd åt en soffa och bildäck… 🙂
  Ha en fin fredag!
  Önskar Jessica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.