livet

Om att äntligen få hem den

Har man en gång testat Beach House så är man fast. Vi har ju haft deras lakan ett tag nu och för ett par veckor sen klickade jag hem deras pyjamas från Nordljus. Äntligen har jag fått min leverans. Jag är glad att jag följde Malenas tips om att gå upp en storlek. Brukar ha M, men jag tog L. Känner redan att jag kommer att bo i den. Typ morgon, middag, kväll.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helenasenklavardag
  25 april, 2013 at 10:27

  Gud va snygg du kommer vara nästa lördag! Undrar vad jag ska ha som kan matcha beach house! Hi hi!
  Kram helena

 • Reply
  Tittilina
  25 april, 2013 at 10:43

  Den är så himla fin den där, har själv funderat på att köpa den.
  Själv sitter jag och kurar i deras nattlinne. Så förbaskat skönt det oxå 🙂
  Receptet på muffinsarna kommer snart. Du får höra av dig om du vill ha det akut.

  Kram

 • Reply
  Susanne
  26 april, 2013 at 05:36

  Sååå fin..:-)
  Förstår att det kommer bli en favorit!

  Trevlig helg till dig
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.