inredning trädgård umgänge

En bra dag

Hörrni, vilken härlig dag vi haft idag! Det var ju visserligen lite disigt i morse, men då passade jag på att handla bra-att-ha-saker, som högtalarkabel och vinkelkrokar och sånt. Vi håller ju på att fixa om lite i vardagsrummet. Kanske får ni en liten sneak peak snart, trots att det inte är färdigt.

Körde grästrimmer och gräsklippare, igen. Ja, det behövdes. Vi har fyllt vattennivån i poolen. Imorgon blir det städning de lux. Mellansonen och sambo har varit här hela eftermiddagen och kvällen för att pyssla med crossen och bilen. Jag och dottern tyckte det var lämpligt att njuta i eftermiddagssolen. Och snart, snart är det ESC! Heja Robin!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla
    18 maj, 2013 at 07:33

    Ganska skönt med dis i förmiddags så hann man med lite ;=) Jag hann träna, handla och fixa ny gasol. Härlig go kväll i härligt majluft – så här extra innan MYGGEN kommer! kram Milla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.