livet

NÄR DAGEN BLEV TILL KVÄLL

 

Är ni med? Nu blir det ett långt inlägg.

 

När sex föreläsningsdeltagande kvinnor ska förvandla sig till partypinglor i ett litet hotellrum och samtidigt dricka bubbel blir det lätt kaotiskt och otroligt roligt. Innan vi väl kom till rummet så åkte vi hiss några turer upp och ner för mycket, kan man säga. Det kan hända att vi förträngt att man skulle använda kortet och sen trycka på knapparna, så vår hiss blev helt enkelt styrd av folk som stod på olika plan och ville åka hiss. Sånt kan ju vara otroligt kul om man är på rätt humör.

 

Det blir varmt i ett litet rum också, kan jag meddela. Så vi ordnade Sveriges största dörrstopp. Så stor att en karl stannade till. Kanske berodde på att två av brudarna satt på den del som stack ut i korridoren och sminkade sig. Denna karl, som visade sig vara min hotellgranne, verkade extreeeemt fascinerad och stannade en lång stund. 

 

När vi väl fått i oss bubblorna och fått på oss de kläder vi skulle ha på oss, eller i alla fall nästan, så tog vi oss till konferensplanet för middagsmingel. Det köptes drinkar innan middagen. Någon i sällskapet drog i sig sin drink på sisådär 20 sekunder, ja men jag var törstig, det är säääääkert. Också sånt kan vara otroligt roligt.

 

Vår nyfunne vän från Finland visade hur man gör en torr och rufsig frisyr med hårpuder.  En rufsig frisyr kräver en suddig bild. Plötsligt passerar en karl i badrock och tofflor. En kort badrock. Ni fattar hur kul det var va!?

Det hämtades mera vin och drinkar och skrålades och skålades och skrattades och kramades och minglades. Några åkte hem. Min huvudvärk, som jag haft sedan eftermiddagen, ville inte ge med sig (nej det kanske inte blev bättre av vin och drink) så gav jag upp redan innan midnatt.

 

Magen kurrade så högt på morgonen att jag vaknade av det. Jag var tydligen så hungrig att jag fick plats med fyra vändor frukost plus en extra balja kaffe.

 

Suddiga brudar kräver suddig bild!

Nöjd, leende och varm i hjärtat lämnade jag hotellet för nya äventyr! Tack fina fina Jannike och alla sköna pinglor för en härlig träff!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Amanda
  6 maj, 2013 at 09:07

  Haha, vilka underbara minnen du bjuder på! Såå härlig dag med härliga tjejor. Varför är det inte bloggträff varje helg? 😉

  KRAM Amanda

 • Reply
  Petronella
  7 maj, 2013 at 06:32

  Härliga bilder på snyggotjejer från Enköping och visst var det himla trevligt på Bloggträffen! Synd bara att tiden ruuusade och man hann ju inte ens prata med hälften… Underbar frukost och mitthuvud dunkade också rejält på kvällen, antar att det var all anspänning och förväntan och pirr i magen!

  Kraam
  Petronella

 • Reply
  ulrika
  7 maj, 2013 at 10:10

  Ja det var verkligen en kul dag/kväll ett minne för livet och vilken fin bild på dig och Jannike även om den var lite suddig 😉
  Jaha var det ett kort man skulle använda i hissen, det förklarar ju varför vi aldrig kom dit vi ville….ha ha ha

  Kram Ullis

 • Reply
  Linda
  7 maj, 2013 at 10:29

  Självklart var ormskinnsoutfiten på igår när jag fotade. Tajt som attans, som catwomandräkten men lite mer bullig eftersom denna ormkvinna är korsad med en elefant. ;0)

  Ha det gott idag!
  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.