resor - långa & korta

LAZY DAY

Mårbacka i kvällssol

Mårbacka i kvällssol

Oj vad jag har softat idag. Det händer inte så ofta, men idag blev det en sån dag. Har surfat resesajter och Google Earth. Kanske kanske kan vi alla få ihop våra semestrar och rodda med jobb så att det kan bli en resa i höst. Bara kalendrarna är en utmaning. Sen ska allas önskningar matchas också. En är intresserad av bilar, en är intresserad av båtar, en är intresserad av shopping en är intresserad av sportevenemang och en är intresserad av upplevelser. Men det ska nog gå att få ihop så alla blir nöjda.

Har ni förresten testat Google Earth? Hur kul och coolt som helst. Kul att se sitt eget hus t ex och kul att kunna se hur resmålen ser ut. Man får en helt annan känsla för platsen.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Milla
  16 juni, 2013 at 07:39

  Spännande! Jag tolkar det som att ni vill resa hela familjen, med de vuxna barnen? Jag tycker det är så kul när jag ser dem som verkligen vill göra saker ihop, fastän barnen är vuxna (nåväl) och kanske utflugna. Att DE vill. Jag märker att det är ganska olika runt omkring oss bland dem som har barn som passerat 20, en del ungar lever sina helt egna liv – och göra nåt med päronen verkar absurbt… Min dotter är i Las Vegas i helgen och roar sig, så henne får vi inte med på någon resa just nu, men jag, maken och sonen ska åka till Edinburgh om en månad på en tripp. kram Milla

  • Reply
   Lena
   17 juni, 2013 at 03:55

   Japp det är med de vuxna barnen. Vi känner oss hedrade att de vill vara med oss över huvud taget. Kul för dottern i Las Vegas! Har själv varit där och vet hur galet häftigt det är! Mysigt att ni får sonen på en tripp. Edinburgh står på min önskelista också. Tänk så mycket virrre man kan testa! Kram

 • Reply
  Sara
  16 juni, 2013 at 07:50

  Härligt att planera och drömma resa!
  Jag älskar Google Earth! – kan sitta länge och kolla ställen jag varit på men också ställen jag vill åka till!
  Kram Sara

  • Reply
   Lena
   17 juni, 2013 at 03:55

   Härligt var ordet!

 • Reply
  Nilla
  16 juni, 2013 at 09:34

  undrar vem som vill ha shopping, kan det vara du eller dottern?:) Google earth har jag kikat på , jättecoolt! Kram Nilla

  • Reply
   Lena
   17 juni, 2013 at 03:56

   Japp, det var faktiskt dottern jag hade i tankarna, även fast vi andra också så klart gillar det. Upplevelser var mitt fokus i det här fallet 🙂

 • Reply
  Jannike - Bromans Bravader
  17 juni, 2013 at 02:09

  Kul! Resor är alltid roligt!
  Kram Jannike

  • Reply
   Lena
   17 juni, 2013 at 03:57

   Det ger otroligt mycket att resa tycker jag!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.