inredning

Inom nån timme hade jag klickat hem dem

SONY DSC

SONY DSC

Ljuskoppar House Doctor

Ljuskoppar House Doctor

Det trodde jag inte, men jag är helt såld på koppartrenden som nu råder. Jag är ju tillräckligt gammal för att ha inrett mitt hem med koppardetaljer förra gången det var helt rätt (viskar* slutet på 80/början på 90).

När jag fick nyhetstipset om House Doctors ljuskoppar från Lilla Villa Vita så visste jag direkt. De måste jag ha. Skyndade mig hem och inom nån timme hade jag klickat hem dem. (Och det säger jag helt utan ett öre i rabatt). Så galet fina!

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nilla
  13 juli, 2013 at 07:32

  Ja tänk vad lustigt det är med trender. Jag är också såld på den:) kram Nilla

 • Reply
  Helenasenklavardag
  13 juli, 2013 at 07:55

  Jaa jag med…. Men dessa hade jag onte sett.
  Kram helena

 • Reply
  Titti
  13 juli, 2013 at 09:23

  Superfina ju!
  Ha en fin lördag!
  Kram

 • Reply
  Susanne
  13 juli, 2013 at 02:31

  Ja jag ställer mig också i skaran som gillar detta

 • Reply
  ulrika
  13 juli, 2013 at 06:21

  Har inte riktigt fastnat för koppar än men jag är så seg när det gäller inredningstrender 😉 snygga var de iallafall – trodde först de var i trä men det kanske inte är så passande med värmeljus i. Bra gissning med tandläkarbesöket, tyvärr inte lördagsöppet hos min tandis men jag hade nog könt likadant efter att ha varit hos honom 😉 Ha ha

  Kram Ullis

 • Reply
  Sara
  13 juli, 2013 at 10:00

  Verkligen fina och tack och lov för internetshopping!!!

 • Reply
  nina
  14 juli, 2013 at 04:07

  MAGISKA!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.