bygga nytt inredning

VÅR BRASKAMIN GÅR VARM, BOKSTAVLIGEN

Det är verkligen så. Vår braskamin går varm, bokstavligen. Och då har vi ändå inte den som uppvärmningskälla. Bara mys.

Jag har sagt det förut och säger det igen. Det är en av våra bästa investeringar. Kaminen gör så mycket för välbefinnandet. Vi eldar väldigt sällan på vardagarna, men i princip varje fredag och lördag. Så mysigt.

braskamin går varm

Mitt tips till de som ska bygga nytt är att investera i en braskamin! Visst, det kan tyckas vara mycket pengar, men i det stora hela, utslaget på måååååånga år, och troligen värdehöjning, så är det värt det. Skulle jag säga. Och värt att låta proffs installera. Man kan ju köpa materialet själv, men det är mycket saker att tänka på som inte är så lätta att åtgärda efteråt om man gör fel. Tilluftskanal under huset är t ex inte så lätt fixat. Och att få till anslutningen genom taket så det inte blir några fuktskador skulle inte jag vilja vara ansvarig för.

braskamin går varm
Vår braskamin går varm

Arbetsfredagen ska kickas igång. Inte vilken arbetsdag som helst utan trettondagsafton. Det innebär kort dag för oss på jobbet. Och jag kommer faktiskt att kunna nyttja det. Inte alltid jag kan det då det är bokslut. Men det här bokslutet har gått så otroligt bra så jag kommer att stänga ner strax efter lunchtid.

Önskar er en fin trettondagsafton!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.