inredning

Fötterna-vägrade-gå-rakt-fram-shopping

SONY DSC SONY DSC

I början av veckan var jag på seminarium och lyssnade och lyssnade i två dagar. När jag var på väg till tåget första dagen så passerade jag HM Home. Eller nja, inte passerade riktigt. Fötterna vägrade gå rakt fram. De liksom bara vek av och in i butiken helt av sig själva. Där inne är ju allt så tokbilligt så man måste ju shoppa lite. Leokudden jag köpte där förut har nu fått sällis av den här panterkudden.

SONY DSC SONY DSC

En fräsch kökshandduk med kvist-print passar ju så bra på hängaren som är en gammal trädrot. En annan kökshandduk fick också följa med hem mot att jag lämnade bara en Selma. Och ett litet sött kakfat som ni får se en annan gång.

SONY DSC

Andra dagen knatade jag bort till Svenskt Tenn och kompletterade med ett par bordstabletter som jag redan har några av. När jag sen nästan var framme vid tåget så såg jag en 20%-rea-på-alla-kuddar-skylt på Indiska. Jamen det fattar ni ju att fötterna inte heller där ville gå rakt fram. Och kuddar vet ju alla att det inte går att ha för många av. Tyvärr, eller kanske som tur var, så var jag så trött att det bara blev denna färgklick som fick följa med hem.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Susanne
  19 oktober, 2013 at 05:44

  Åh så mycket fint du hittat, tur att fötterna inte ville gå rakt fram för då hade du ju missat allt detta..;-)

  Snö vill vi INTE ha!!!

  Må så gott och trevlig kväll
  KRAM

 • Reply
  Milla
  19 oktober, 2013 at 07:12

  Tänkte säga att det var jättekul att se dina fina bilder från Dubrovnik. Har velat åka dit sen vi var i Kroatien för ett par år sen men i norra delen. Härliga betraktelser! Musslor Buzara kan vara bland det godaste jag ätit på topp 10-listan – har försökt hitta recept men tyvärr smakar ju inget som på plats. kram Milla

 • Reply
  Tittilina
  19 oktober, 2013 at 08:34

  Visst är det jobbigt när fötterna är bångstyrig? Och dyrt….
  Men förbaskat roligt! Gillar verkligen den orangea kudden!

  Kram

 • Reply
  Linnéasgoodiebag
  20 oktober, 2013 at 11:26

  Hm home är en stor favorit och vad fina skar du köpte:) Vad roligt att du också är ursprungligen från Uppsala:) Hoppas att du har en fin söndag! Kram Linnéa

 • Reply
  Linda
  20 oktober, 2013 at 01:20

  Ha, ha! Förstår precis vad du menar. Det går helt enkelt inte bara att gå rakt fram och förbi.
  Fina saker du shoppade.

  Kram Linda

 • Reply
  Coquina
  20 oktober, 2013 at 03:16

  Härligt med massa shopping =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling som pågår i några dagar till =)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.