livet

Härmed är årets version testad

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Det där med brasan blev nedröstat i lördagskväll. Men glöggen fick bifall. Härmed är årets version testad. Smakerna i Blossa 13 har inspirerats från Dalarna och man har adderat typiska svenska smaker. En nyhet är att Blossa inte ger sin tolkning och information om vad den innehåller utan de vill att konsumenterna ska göra det. Kul idé. Hur som helst, vi gillade den. Intensiv doft och smak av nejlika. Vi gissar också på apelsin eller äpple, fräsch fruktsmak var det i alla fall. Ser fram emot när vi varit ute en strålande vinterdag i skidbacken eller på isen, tänder en brasa och njuter av denna dryck med glühwein-känsla.

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    ulrika
    30 oktober, 2013 at 05:39

    Ja det ska bli spännande att prova denna, kul att ni gillade den men Blossa brukar kunna leverera bra glögg 😉

    Kram Ullis

  • Reply
    Susanne
    30 oktober, 2013 at 07:20

    Har en ståendes här hemma som väntar på att öppnas..:-)

    KRAM

  • Reply
    dianasdrömmar
    30 oktober, 2013 at 07:52

    Mysigt med glögg kram Diana

  • Reply
    helenasenklavardag
    30 oktober, 2013 at 08:14

    Spännande! Måste testas.
    kram helena

  • Reply
    Nilla
    30 oktober, 2013 at 08:17

    Måste satsa på att köpa hem lite glögg snart jag också. Jag anmäler dig som intresserad till bloggeventet då? Platserna går fort märker vi. jättekul att du är intresserad och vill komma! Kram Nilla

  • Reply
    Eva Jansson
    30 oktober, 2013 at 08:38

    Det får nog bli en skvätt av Eva´s glögg till helgen.

  • Reply
    Sara
    30 oktober, 2013 at 09:14

    Och så är flaskan himla fin också! Kram Sara

  • Reply
    Pernilla
    31 oktober, 2013 at 09:56

    Så man får inte veta vad man har att vänta sig för smak? Intressant! Flaskan är i alla fall jättefin:)

    Kram Pernilla

  • Reply
    Tess - Svengelska Huset
    1 november, 2013 at 06:20

    Låter riktigt gott! Och vilken oerhört vacker flaska 🙂

    • Reply
      Lena
      2 november, 2013 at 11:00

      Välkommen hit! Hoppas du ska trivas!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.