resor - långa & korta

HEMMA, TRÖTTA OCH NÖJDA

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Hur fort kan en weekendresa gå egentligen?! Hur som helst, vi är hemma, trötta och nöjda efter en tripp till Dubrovnik. Ska så klart ge er en recension om resmålet, om böljande grönska, om hur man tar en ung man och en tant i örat, om att njuta av champagne på en klipphylla, om varför det är bra med för små och skitfula flip-flopps, om att sova i ett disco, om en fransk tant som slänger papper i en blomkruka och säger pardon och om att bara sitta och titta rakt ut bara för att det är så härligt. Måste bara äta lite, sova lite, åka på seminarium och sedan välja bland mer än 450 bilder först.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  nina
  13 oktober, 2013 at 08:04

  Wow, wow vad härligt med weekendresa! Varför gör man det inte oftare, egentligen!!

  Ha en härlig kväll,

  kram Nina

 • Reply
  helenasenklavardag
  14 oktober, 2013 at 07:57

  Visst är det härligt att komma bort och njuta lite, men ibland behöver man vara ledig lite efter så man hinner landa lite i allt man upplevt.
  Ha en bra dag.
  Kram Helena
  Jackan min är från zalando.

 • Reply
  Eva Jansson
  14 oktober, 2013 at 11:25

  Kan ju bara hålla med dom andra. Även om man inte är i arbetarsystemet är det alltid härligt att få komma bort; få nya känslor och intryck och få en liten nystart på hemmaplan. Ni verkar ha mått oooootroligt bra; ser fram emot fler bilder och intryck från er resa.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.