livet

Deras HBTQ-värderingar är inte okej

SONY DSC SONY DSC

Pju, vilken vecka. Fullt ös minst sagt. Idag har jag jobbat hemifrån och hann med en löprunda för att få tillbaka lite energi.

I kväll tittar vi INTE på OS-invigningen. Kan jag låta bli att bidra med en tittarsiffra för att protestera mot dumheterna de håller på med i Ryssland så gör jag gärna det. Deras HBTQ-värderingar är inte okej. Själva idrottsprestationerna kommer vi inte att protestera mot. En viktig skillnad. Hur tänker du?

Må bäst!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Fröken i Söder
  7 februari, 2014 at 08:25

  Jag håller med dig, inte Ok!!! Vi lever ju inte på medeltiden. När man utöver deras avsky för personer som inte har heterosexuell läggning låtit fattiga människor arbeta utan lön, känns det inte ok att gynna ryssarnas tittarsiffror.
  Kram Stina

 • Reply
  Catta
  7 februari, 2014 at 10:41

  Jag bojkottar oxå invigningen, och det är inte bara hbtq-värderingarna som påverkar mig, inga mänskliga rättigheter verkar arbetarna ha. En fick ett stålrör i arslet för att ha sa vad han tyckte, de flesta går utan lön, människors hem och livsverk jämnas med marken utan att de får ersättning, vacker natur förstörs för evig framtid.. Och sen är det ett subtropiskt klimat i Sotji???
  Ingen har tänkt långt här märker man och jag är så knäckt så jag har tyvärr ingen lust att följa OS överhuvudtaget, vill bara spy, och gråta..

  Nu ska jag natta mig, trevlig helg kära du 🙂
  Kram Catta

  • Reply
   Lena
   8 februari, 2014 at 08:34

   Precis, det är mycket som är galet. HBTQ är ju bara en liten del i galenskaperna.

 • Reply
  Suss
  7 februari, 2014 at 11:57

  Tycker det är otroligt att de fick OS med de värderingarna…. Och många som bor och arbetar där verkar ha fått lida en hel del.
  Såg på FB att det fanns 2 toaletter på hela arenan?! Och utan vägg emellan ;/
  Men synd att inte se på idrottarna för de kan ju inte rå över detta så idrottandet kommer jag se på, kram Suss

  • Reply
   Lena
   8 februari, 2014 at 08:35

   Mycket tokigheter där!

 • Reply
  Linda
  8 februari, 2014 at 02:54

  De skulle inte fått OS precis som Brasilien inte skulle få ha två stora arrangemang samma år. Länder som inte kan ta hand om sina invånare borde inte få anordna sådana här saker. Men tyvärr är det väl många mutor inblandade.

  Önskar dig en nice lördag. Snart ses vi igen och då får du ge fan i att supa mig under bordet. Ha, ha! 😉
  Kram

 • Reply
  Nilla
  8 februari, 2014 at 03:02

  De skulle inte fått os tycker jag. Inte ok. Tycker inte om invigningen heller så jag tittar inte alls heller:) tack för din fina kommentar hos mig. Håller helt med dig, kul att vi är fler som känner likadant. Kramar Nilla
  Ps ska bli så kul att träffas på lördag!

 • Reply
  Lotta i USA
  8 februari, 2014 at 03:04

  Agree 100%

  Ha en fin lördag vännen! Nu blir det semester här – redo för lite margaritas och sol.

  KRAM!

 • Reply
  Sara
  8 februari, 2014 at 10:37

  Ja det är galet alltihop och det är förunderligt hur OS kan bli ett sånt kommersiellt jippo i ett land man liksom aldrig skulle åka till som det är beskaffat just nu!? Kram Sara

 • Reply
  Milla
  9 februari, 2014 at 09:02

  Jag håller absolut med!dock valde jag att inte bojkotta invigningen. Visst är det som en sur uppstötning att OS är i Ryssland, men hade vi uppmärksammat allt detta om det inte hade varit så, dvs det finns en poäng med att allt ljus är på det landet just nu. Det finns så oerhört mycket fult som sker där, all denna korruption, alla nyrika som skor sig på andra, all denna misär, som tex uppdagas runt OS byggena. (Och andra arenabyggen te i Qatar). Frågan om att blanda ihop mänskliga rättigheter och OS är svår, ska man ta hänsyn till all skit som sker i ett land så kanske hela tanken med OS försvinner…. Ja det är mycket att klura på i frågan! Kram Milla

 • Reply
  Ninelin
  9 februari, 2014 at 01:19

  Tack, det gick över förväntan faktiskt. Men det blev lång sömntid efteråt typ 12 timmar.
  Såg inte invigningen, men tycker det är svårt med intresset för idrott och deras enorma prestationer gentemot mänskliga rättigheter.
  Idrottarna blir ju då ”straffade” av något de inte är inblandade i.

  Kram N

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.