livet resor - långa & korta

NU LÄNGTAR JAG EFTER DET HÄR! FAKTISKT

SONY DSC

Nu längtar jag efter det här! Faktiskt. Trots att vi har haft en fantastisk resa så ska det bli skönt att komma hem och krypa ner i sin egen säng. Skönt att sen vakna utvilad och ta in en frukostbricka och titta på Nyhetsmorgon och gå på bloggenad.

I kväll flyger vi hemåt igen efter ett hemskt avsked, igen!

Det är nyårsafton när vi kommer hem. Om tidplanen håller så firar vi tolvslaget intill bagagebandet. Roligare nyårsaftnar har jag ju varit med om, men det fick bli så den här gången. Jag måste vara tillbaka bakom spakarna på jobbet på fredag igen, helst utan jetlag. Tror ni jag fixar att skruva tillbaka 9 timmars tidsskillnad på ett dygn?!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ulrica
  30 december, 2014 at 05:19

  Välkommen hem till kyliga och snöiga Enköping :).
  Vad jag gillade ditt ord ”bloggenad”, det kanske jag lånar någon gång!

  KRAM och Gott Nytt År ( på bagagebandet.. )

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.