inredning

HUR KAN DET BLI SÅN SKILLNAD?

IMG_2825

Som sagt, vi fick upp tapeten i vardagsrummet i helgen. Det var bara en fondvägg som fick ny klädsel. Så det var inte så märkvärdigt, men jag är sååå nöjd!

IMG_2811

Viss skillnad på mörk och ljus tapet!

Jag tyckte den bronsfärgade metallic-tapeten var dösnygg när vi valde den. Och jag gillar den visserligen fortfarande. Men jag förstod nog inte innan hur mycket ljus den faktiskt svalde. Särskilt med tanke på att vi har mörka golv.

IMG_2822

Det blev en blågrå tapet med liiite svaga inslag av beige. Tror det blir ett bra avbrott till de beige’a sofforna vi beställt. Kollektionen hette Concrete, men jag vet inte var man hittar betong som ser ut så där!? Hur som helst ville vi ha lite liv i väggen. Och tv’n kom upp på väggen. Det blev hur bra som helst. Hur kan det bli sån skillnad med lite ljusare tapet och tv’n på väggen!?

Och den vita soffgruppen, den sålde jag till Ulrica idag. Smidigt att bli av med den snabbt. Nu återstår att tillverka en tv-bänk, eftersom jag inte hittar nån jag vill ha. Och att vänta på nya sofforna.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hem & Trevligheter
    16 mars, 2015 at 07:11

    Vad fint det blir. Det var värst vad du/ni är i fixartagen. 🙂 Kul med lite nytt att kika på.

    Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.