inredning

EFTER LÅNG VÄNTAN KOM SOFFORNA

IMG_3221

Så kom de då. Efter lång väntan. Två vackra soffor i Howard-modell (nä, inte äkta. Hade ingen lust att lägga typ 40-50 tusen gånger 2 på soffor).

Ett tyg med sammetskänsla och lite liv i. Valde länge mellan vit och den här. Vitt är ju jättesnyggt, men det känns som att den här kulören håller i längden. Och den är ju jättesnygg också, om du frågar oss.

 

IMG_3210 IMG_3227

Snygga svarta fötter med mässingshjul.

 

IMG_3220

Idag får ni bara se detaljer. Hinner inte fota mer. Dessutom blev det fel modell! Förstås! De hade beställt rätt och det står rätt på kvittot, men tillverkaren har levererat fel! Vi har beställt svängda men fick raka. Jag blir så trött. Det blev ju helt klart en skugga över glädjen att äntligen få nya soffor. Men jag borde ha vant mig. Lärde mina barn tidigt, för att introducera dem i en del av vuxenlivet, ”utgå ALLTID ifrån att det blir fel när ni ska göra nåt, köpa nåt, beställa nåt o s v, för det blir i princip ALLTID fel”. Och tyvärr, återigen fick jag rätt.

Men innan jag hann säga nåt så sa butiken att vi så klart fick använda sofforna och att de ska skynda på tillverkningen av nya.

Nu ska vi till Uppsala på äventyr och solen skiner, så lite glad är jag ändå 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Suss - Hemma på Sjuan
  18 april, 2015 at 09:37

  Åh vad kul med de nya snygga sofforna, mindre kul att de var fel… Ha en bra dag och hoppas de rätta sofforna kommer snart. Kram Suss

 • Reply
  Mia
  18 april, 2015 at 04:29

  Grattis till lyckat soffköp! : )

 • Reply
  roomofkarma
  18 april, 2015 at 07:50

  Vilken snygg och pampig soffa! Jag gillar speciellt mässingshjul. Men vad tråkigt att du fick en fel soffa. Jag tycke också att den svängda modellen är snyggare. Det var väl ändå tur att ni kommer få den rätta till slut!

  Jag blir lite full i skratt när jag läser att du hinner inte ta fler bilder. Jag är tvärt om jag hinner alltid ta många bilder. Men hinner inte skriva någon text, hihi. Det ligger nog lite i intresset skulle jag tro?:)!

  Stoooooooooor kram till goa dig!
  Carola

 • Reply
  Katarina
  18 april, 2015 at 11:29

  Hallå där!
  Men ååå woooow så snyggt…fast trist att det blev fel…
  hoppas det snart blir rätt då..;)
  Kram Katarina

 • Reply
  Adela
  19 april, 2015 at 10:43

  Supersnygga och jag gillar verkligen den modellen!
  Ah trist med felleverans….! Ungefär som när jag beställde stolar och sen var det inte med skruvar att montera dem med…grrr….
  Tack söta Lena för alla goa hälsningar du alltid skickar!
  Behöver dem mer än nånsin just nu

 • Reply
  Adela
  19 april, 2015 at 10:44

  Kramar!!
  Adela

 • Reply
  HERREGUD JAG HAR JU GLÖMT VISA HELHETSBILDERNA | Gott för själen
  25 juni, 2015 at 05:31

  […] vi först fick hem var förstås fel. Men nu har de rätta, svängda, levererats sen några veckor tillbaka. Vi är sååå nöjda. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.