inredning

JULSKOG 2023 ÅRS VERSION – LITE ANNORLUNDA

Julskog 2023 blev lite annorlunda mot vad den brukar. Jag brukar ju göra en plantering i en stor låg korg varje år. En julinspirerad plantering. Trots att jag använder i princip samma detaljer varje år så brukar det bli lite annorlunda, men i år blev det lite mer annorlunda.

Julskog 2023

Det som blev mest annorlunda är att jag denna gång tog tre smala vaser (som egentligen är flaskor som jag fått av dottern) och satte i några små hitte-på-julstjärnor. Och två hitte-på-enar. Dessutom har jag ledljus istället för levande ljus. Ljusen står i spikljusstakarna nerspikade i ett par träklossar. Ljusstakarna hittar du här tillsammans med en massa andra fina saker.

Skönt att slippa vattna levande miniplantor, som jag hade tidigare, och skönt att slippa passa ljusen.

Julskog 2023

Tomten på kälken har haft lite för bråttom nerför backen så paketen har trillat hullerombuller 🙂 Just den här glaskulan gick sönder i princip direkt vid köpet, men den får vara kvar som ett charmigt inslag i julskogen.

Julskog 2023

Det blir rätt stämningsfullt med den där korgen på soffbordet. Jag har timer på både ledljusen och slingan så det lyser så mysigt när vi kommer hem från jobbet.

Julskog 2023

Vi handlade julmaten igår kväll efter jobbet. Det vi kunde handla så här långt i förväg. Skönt att ha det gjort. Då går det snabbt sen i slutet på veckan att handla färskvarorna.

Julskog 2023

Första dagen på veckan är avklarad och vi är redan inne på andra dagen. Nu jäklarns går det undan och vi taggar upp mot en skön julledighet.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.